nlc.hu
Horoszkóp

Készen áll vajon a Nyilas a változásra?

3 csillagjegynek döntenie kell a sorsáról januárban

Az új év és a januári újhold komoly döntés elé állít három csillagjegyet. Sikerül-e jól választaniuk?

Már az új év kezdete nehéz helyzetbe hozza a Rákot, a Mérleget és a Nyilast. Olyan dologgal kell szembesülniük, amire nem is számítottak. Van-e jó döntés, és mit választanak? Bármit is hozzon az élet, tanulni fognak belőle.

függőhídon futó férfi

Fotó: Unsplash

Rák: fókuszban a párkapcsolat

Már az ünnepek előtt is motoszkált benned a gondolat, de most muszáj szembenézned vele. A hosszú, biztonságos párkapcsolatban úgy érzed magad, mintha fulladoznál. Mit ad neked és párodnak ez a kapcsolat? Képesek vagytok-e együtt fejlődni, és ha nem, szabad-e, kell-e maradni? Ha egy állásponton vagytok, és úgy érzitek, a kellő érzelmek a felszínre hozhatók, kár lenne eldobni mindezt. A döntés a kezedben van, nem lesz könnyű!

Mérleg: mélyre nyúló gyökerek

Soha nem érzett vágy tör fel benned, hogy kapcsolódj a múltadhoz, a családodhoz. Ez hatással lesz a párkapcsolatodra, karrieredre, a mindennapjaidra. Ki kell derítened, mi az, ami a felszínre tör, mit fojtasz el – akár generációkon átívelően? Ne vedd félvállról a múlt árnyait, lehet, hogy miattuk nem vagy képes beteljesíteni a sorsodat. A mélyen benned élő traumák akár az egészségedet is tönkretehetik, mielőbb vágj bele a fájdalmas, de izgalmas felderítésbe.

Nyilas: piszkos anyagiak

Soha nem érezted fontosnak a pénzt, mindig előteremtetted a szükségleteidre. De most rád tör a bizonytalanság, és te, a kalandor, anyagi biztonságra vágysz. Át kell értékelned az életedet, és végig kell gondolnod, mi igazán fontos számodra. Olyan éneddel szembesülsz, amiről eddig nem tudtál, meglepő látnod, milyen megfontolt tudsz lenni. Ne ijesszen meg, nem jelenti azt, hogy mostantól egy csapásra komolyan kell vedd az életet. A kérdés csak az, készen állsz a változásra?

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top