nlc.hu
Horoszkóp

Ezért jöttél a világra a horoszkópod szerint

Fogadd el a sorsod, ha tűz csillagjegyű vagy

Ne küzdj ellene, hozd ki a legjobbat magadból! Erre a feladatra születtél, és hidd el, a legjobb leszel benne!

A három tűz elemű csillagjegy egyikeként, látszólag könnyű dolgod van. Képes vagy az önérvényesítésre, szenvedélyes vagy, erős és mások is tisztelnek. De vajon elfogadod-e a sorsodat? Vagy küzdesz ellene, és közben érzed: valami másra vagy hivatott… A születésedkor már eldől a sorsfeladatod, nincs más dolgod, csak felismerni, elindulni az úton, és nagyon jót tenni önmagad és mások számára is.

szív tenyerekre festve

Tegyél jót magaddal: másokért is! / Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Kihívásnak fogsz fel mindent, ami megnehezíti a céljaid elérését. Büszke vagy magadra, a sikereidre: de gondolj arra is, hogy mennyi jót tehetsz a benned lévő erővel másokért! Helyezd magad egy kicsit a háttérbe, és támogasd mások sikerét. Képes vagy ösztönözni a szeretteidet, a munkatársaidat. Amit ők elérnek, annak te is része vagy: ez még nagyobb öröm lesz számodra, mint a saját eredményeid.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A te sorsfeladatod a gyermekeid támogatása. Azt gondolnád, hogy ez természetes. Pedig szülőként gyakran nagyon nehéz a háttérben maradni, és megtartani az egód és a gyermek határait. Remek szülő vagy, de mindig lehet hova fejlődni. Hatalmas tanulság lesz számodra, amikor megtapasztalod: az igazi erő abban van, amikor a háttérben állva is ugyanolyan magabiztos maradsz, mint a rivaldafényben. A két dolog tökéletesen megfér egymás mellett.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bárki tanulhatna tőled: optimizmust, könnyedséget. Ezekben remek vagy, nem hiába vagy képes birtokba venni és felfedezni az egész világot. De meg kell tanulnod az élet másik oldalát is: hogy miként lehetsz felelős és gondoskodó felnőtt. Így fogod tudni igazán élvezni azt, amit valóban imádsz. Lehetsz egyben laza, derűs világjáró, és ragaszkodó, elkötelezett társ, szülő vagy vezető.

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top