nlc.hu
Horoszkóp

Napindító tippek a csillagjegyed szerint

Ne hagyd, hogy leteperjen a hétfő reggel!

Irigykedve nézed azokat, akik az ágyból kipattanva már egyből frissen és fitten vágnak bele a napi teendőkben? Nem ígérjük, hogy így lesz veled is, de sokkal jobban indul majd a napod!

A személyiséged, szervezeted és a csillagjegyed adta jellemzőket nem lehet erőszakkal átformálni. Sőt, alakítani is csak finoman, megfelelő időt hagyva rá. Viszont már az egy komoly önismereti munka, hogy belátod, milyen vagy, és ehhez képest hozod ki a legjobbat magadból: rendszerrel, önfegyelemmel. Hatalmas büszkeséggel fog eltölteni, hogy irányítod az életedet, és csupa pozitív hatással lesz a napjaid alakulására.

olvasó nő kávéval

Fotó: Unsplash

Oroszlán: csodás vagy reggel

Ilyenkor jönnek a legjobb gondolataid, és roppant kreatív vagy. Használd ki ezt az időszakot, és ösztönözd még jobban magad! Kezdetnek ne aludj vissza, hanem rendszeresíts egy naplót, vagy nyiss egy doksit a szuper ötleteknek. Tegyél ki magadról egy mozgalmas reggeli képet, hogy másokat is inspirálj. Mindenképp mozgasd át magad, hogy a tested is kövesse száguldó agyadat… és próbálj meg délutánra is tartalékolni.

Szűz: vizsgáld felül a rutint

Imádod a rendszert, a rituálékat és a tökéletességet, nyilván remekül bejáratott reggeli szokásaid vannak. De te is változol, a környezeted is, így időnként szükséges, hogy felülbíráld önmagad. Egy biztos, ezt az automatizmust arra használhatod, hogy levegyél egy kis terhet magadról. Ne görcsölj rá a napra, élvezd, hogy nincs még dolgod. Teljes nyugalomban idd meg a kávédat, és közben olvass egy kicsit a kedvenc könyvedből.

Mérleg: kezdd az egyensúllyal

A harmónia az életed kulcsszava, és ha már ébredéskor teszel érte, igen jó úton haladsz. Mosolyogva gondold át a napod, de ne stresszeld magad, koncentrálj a rád váró jóra. Aztán egy napköszöntő jógagyakorlattal tedd helyre a porcikáidat, az elméd is hálás lesz érte. Apropó hála: nézz körül, és már reggel adj hálát mindazért, amit kaptál az élettől, és amit aznap kapni fogsz. Remek így indítani, ugye?

Skorpió: villanyozd fel magad

Intenzív napindításra van szükséged, így kerülsz csúcsformába. Ijesztő lehet a hideg-meleg váltózuhany, de meglátod, néhány nap múlva már azt ágyból kiugorva követelni fogod. Tedd be a kedvenc tombolós zenédet, és egy energiakoktéllal jutalmazd a saját előadásodat. Kirobbanó energiád másokra is átragad, már kora reggel bezsebelheted a bókokat a munkatársaidtól.

(via bustle)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top