nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. január 10–16. – Lassíts, nem lesz baj!

Január második hete rendkívül változatosnak látszik a bolygóállások tükrében. Az lesz az érzésed, hogy mindig máshonnan jön a kihívás. Ettől kapkodásra leszel hajlamos a heti horoszkóp szerint. Pedig ez a legrosszabb, amit tehetsz. Szóval lassíts! Nem maradsz le semmiről.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét elején tehetetlennek fogod érezni magad. Olyan emberekkel lesz dolgod, akik hajthatatlanok. Pont ezért felesleges megpróbálnod meggyőzni őket. Várj kicsit! Később nagyobb esélyed lesz. Szerdán a józan érvelés, pénteken a jól feltett kérdések hozzák meg a várt eredményt. De megteheted, hogy nem teszel semmit, csak figyelsz. A hétvégéd azzal a kétséggel telik, hogy a családoddal töltsd az idődet, vagy a saját otthonodat tedd rendbe. Ha ügyesen szervezed a dolgaidat, akkor mindent megtehetsz…

BIKA – heti horoszkóp

Ha kibírod a hét első 2 napját, akkor szerdán „jutalmat” kapsz a bolygóktól: tripla szuper fényszög lesz az égen. Bármit teszel, sikerre viszed. Ilyen nagyon ritkán van. Pont ezért értékeld! A hét második felében a pénzbeosztással küzdesz. Jók a bevételeid, de vannak bőven kiadásaid is. Ennek az egyensúlyban tartása komoly kihívás mindig, de most különösen. Még szombaton is. Csak vasárnap nyugodhatsz meg. Valaki eltereli a figyelmedet. Ő vonz és taszít egyszerre. Ne hagyd, hogy kibillentsen!

Jógapóz

Aktív nyugalom (Fotó: Pixabay)

IKREK – heti horoszkóp

Nem vagy túl fényesen. Jobbik eset, ha csak fáradtnak érzed magad. Rosszabb, ha betegeskedsz. Mindenképpen vigyáznod kell az egészségedre. Öltözz rétegesen! Igyál sok folyadékot! Egyél meleg leveseket! És aludj eleget! Ezek az egyszerű trükkök segítenek az egészséged megőrzésében. Péntektől sokkal jobban fogod érezni magad. A közérzeted és a kommunikáció is gördülékenyebben megy. A hétvégédet mindenképpen szánd arra, hogy átszámolod a pénzedet. Ellenőrizd, hogy mennyi megy, és mennyi marad!

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn semmiképp se folyj bele mások vitájába! Ne hidd, hogy segíthetsz! Belekeveredsz olyasmibe, amiből nem jöhetsz ki győztesen. Ezek után sem lesz könnyű dolgod a kollégáiddal és a barátaiddal. Mindenki feszült és türelmetlen. Ráadásul tele vannak panasszal, amitől te azt érzed, hogy meg kell oldanod mások problémáit. Holott szó sincs erről. Pénteken és szombaton szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Jót fog tenni egy nagy séta vagy kirándulás. Vasárnap érzékennyé tehet téged a Rák Hold…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ne morogj! Koncentrálj a munkádra! A hét első felében oda kell tenned magad. És jobb lenne, ha nem hibáznál, mert magadnak csinálsz plusz munkát. Ez pedig öngól lenne. A kedd a legkritikusabb nap. Ha ezt túléled, minden könnyebb lesz. Pénteken ragadj meg minden alkalmat, amikor beszélgetni, egyeztetni lehet! Olyan információkat gyűjthetsz be, amelyek később hasznosak lesznek számodra. Hétvégén pihenned kéne. Ne feledd, hogy nem most kell egy második műszakot lenyomnod! Máskülönben lerobbansz.

SZŰZ – heti horoszkóp

A hét legrázósabb napja a kedd lesz. És a legeredményesebb a szerda. Ennek tudatában alakítsd a programjaidat! Tudj róla, hogy kedden 2 nehéz fényszög merev nézetű emberekkel való küszködést mutat. Szerdán 3 szuper fényszög eredményeket ígér, ha türelmes és elnéző voltál előző nap. A hét második felében a főnököd kérésének kell megfelelned. Ne kritizáld, csak tedd, amit kér! Ez a munkád. A hétvégi fejfájást úgy tudod megelőzni, ha sokat szellőztetsz és/vagy kiszellőzteted a fejedet és a tüdődet…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Már megint a pénz fog foglalkoztatni. Kedden aggodalom szorongat. Reménytelennek látod a pénzügyeidet. Hajlamos leszel kétségbe esni. Szerencsére szerdán tripla szuper fényszög reményt szimbolizál. Vagyis meglátod az alagút végén a fényt. Visszanyered a bizakodást. Majd a péntek lesz a te napod. Ekkor olyasmi is sikerül, amiről már totál lemondtál. Ez a kedvező fordulat fellelkesít. Ezt a lendületet viszed magaddal hétvégére is. De ne ess abba a hibába, hogy két nap alatt akarsz minden lemaradást behozni!

Napi horoszkóp

Lendület (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nem szabad olyasmi miatt szégyenkezned, amit nem te csinálsz vagy mondasz. A bolygók szerint a hét elején hajlamos leszel magadra vállalni a felelősséget más helyett. Holott ennek az égvilágon semmi értelme sincs. A hét második felében erre ráébredsz, és nem érted önmagadat. Emellett váratlan és kötelező kiadásod adódhat. Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod a tartalékodhoz. Ha kötelező, akkor nem választhatsz. A hétvége elején ezen fogsz töprengeni, de vasárnapra el tudod engedni az egészet.

NYILAS – heti horoszkóp

Ne számíts megértésre és egyetértésre a hét elején! Sajnos olyan merev elveket valló emberekkel lesz dolgod, akik nem fognak a kedvedért nyitottá válni. Felesleges győzködnöd őket. Csütörtöktől a bolygók izgalmas találkozást ígérnek. Az illető nagy hatással lesz rád. Nem érted, hogy mivel, de vonz téged. Amennyiben párkapcsolatban élsz, féltékenység ütheti fel a fejét. Ha nincs párod, akkor ez a találkozás remek esélyt jelent. De semmiképp se kapkodj! Időre van szükségetek az ismerkedéshez…

BAK – heti horoszkóp

A szerda lesz a hét legsikeresebb napja. Ha van valami fontos ügyed, akkor időzítsd szerdára. Rendkívül ritka, hogy egy nap alatt 3 szuper fényszög legyen az égen. És ez mind a te malmodra hajtja a vizet. A hét második felében a munkádban párhuzamosan több ügyet kell kézben tartanod. Ez nem lehetetlen, ha nem kapkodsz. Különösen a péntek látszik kedvezőnek. A hétvége második fele szerelmes hangulatot hoz neked. Ha van párod, akkor vele fellobbanhat a szenvedély. Ha még nincs, akkor új ismeretség kezdődhet.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

 

Amilyen feszült lesz a kedd, olyan gördülékenynek ígérkezik a szerda. Markáns és nehéz fényszögek lesznek az égen kedden. Semmi rugalmasságot nem várhatsz el másoktól. Az pedig kevés, hogy te egyedül vagy rugalmas. Másnap minden jóra fordulhat. Vagyis kár erőltetned a keddet. A hét második felében egyre jobban leszel. Felül tudsz emelkedni az aktuális problémákon. Ez a hétvégédre is jó hatással lesz. Lelkesedésed ragályos: a környezeted is vidámmá és bizakodóvá válik. Ebből valami nagyszerű sül ki.

HALAK – heti horoszkóp

Ha van dugi pénzed, akkor vigyázz rá, és tegyél hozzá folyamatosan! Ha még nem képeztél tartalékot, akkor el kéne kezdened. És fogadd meg, hogy csak vész esetén nyúlsz hozzá! Ez a hét arra alkalmas, hogy átgondold a következő időszak kiadásait és bevételeit. Persze nem szabad rágörcsölnöd a témára. A hétvége előtt a családod, illetve a szüleid igénylik a figyelmedet. Megígérheted nekik, hogy szombaton megkapják, amit szeretnének. És utána ott van még neked a vasárnap, amivel szabadon garázdálkodhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top