nlc.hu
Horoszkóp

Ébredj a horoszkópod szerint

Kezdd a reggelt a csillagjegyednek megfelelően!

Minden csillagjegynek megvannak a sajátos szokásai, amiket a jelleme alakít. Ha ez alapján alakítasz ki egy szuper reggeli rutint, minden nap kirobbanó formában leszel.

Teljesen mindegy, hogy éjjeli bagoly vagy, vagy hajnalban kelő pacsirta. Próbáld meg ugyanazt a napirendet tartani! A napindítás mindig kiemelkedő fontosságú, és ha azt hiszed, hogy egy kávéval és félig csukott szemekkel a legjobb nap vár rád, sajnos tévedsz. A lehetőség benned van, és csak két hét kell hozzá, hogy beépüljön a napjaidba az a rendszer, ami a csillagjegyedhez is a legjobban passzol.

nő reggeli itallal

Fotó: Unsplash

Kos: tüzesen indul a nap

Akkor tudsz a legjobban teljesíteni (és te mindig ezt akarod), ha a nap kezdetén felpörgeted a szervezeted. Egy gyors, dinamikus jóga gyakorlatsor, vagy egy rövid futás a te csodafegyvered. Ha bringázva, vagy tempósan gyalogolva tudsz munkába menni, akkor a kettőt egyben is letudhatod. Viszont a kávéval vigyázz, inkább szokj át a zöld teára.

Bika: nyugodt kezdés a nyugodt nap alapja

Gyűlölöd a rohanást, a kapkodást. Két dolgot tehetsz: gondosan előkészítesz mindent előző este, és reggel sem hagyod a telefont olyan közel, hogy szundit nyomhass rajta. Kényelmesen főzd le a kávédat, és miközben iszod, másra ne is figyelj. Ezek a te perceid. Imádsz enni, szereted, ha kényezteted magad: a reggelid finom legyen és tápláló, és ne feledkezz meg a „jó reggelt” illóolaj párologtatásáról sem.

Ikrek: kapcsolódás a nagyvilághoz

Attól leszel éber, ha tudod, valaki kíváncsi rá, hogy mi van veled! De mielőtt a világhálóra veted magad, tarts egy tíz perces digitális detoxot. Nyújtózz, ugrálj, csavard a törzsed, add le a jelzést a testednek is: ébresztő! Csak ezután ülj le az asztalhoz a reggeli italoddal, és nyisd ki a gépet. Amint árad feléd az információ, és a barátaid is tudják, nem raboltak el az ufók éjszaka, jöhet a nap többi kihívása.

Rák: erővel ébreszd fel magad

Ha tehetnéd, valójában fel sem kelnél. Nagyon lassan ébredsz, ezért keménynek kell lenned: egy hűvös, citrusos zuhanyzásra van szükséged. Folytasd a reggelt üdítő mentateával, a kávét hagyd későbbre. Viszont ha be tudsz iktatni reggelente egy rövid meditációt, érzelmileg kiegyensúlyozottabb leszel, és sokkal jobban tudsz összpontosítani az egész nap folyamán. 

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top