nlc.hu
Horoszkóp

A Rák olyannak szeret, amilyen vagy

Ők a legelfogadóbb csillagjegyek

A feltétel nélküli elfogadás a párkapcsolat alapja. Persze könnyű kimondani, hogy úgy szereted a másikat, ahogy van: de a tettek néha nem ezt mutatják.

Az elfogadásról egyszerű beszélni. Mondhatod, hogy a hibáival együtt szereted a párodat, sőt azt is állíthatod, hogy számodra semmi nincs benne, amire gyengeségként gondolsz. Aztán a mindennapokban kiderül, mi az, amit valóban tudsz tolerálni, és mi az, amin akarva-akaratlanul változtatni akarsz. Ők négyen roppant elfogadóak, de közel sem tökéletesek!

ölelkező pár

Fotó: Unsplash

Bak: együtt élni, azaz túlélni

Elképesztően intelligens, így sokszor az elfogadás nála agyból megy, nem pedig szívből. Nem arról van szó, hogy ne lenne őszinte. De időnként elnyomja az érzéseit, mert tudja, hogy alkalmazkodnia kell. Ezért nagy ritkán felszínre törhetnek a sérelmei, de helyén tudjátok kezelni.

Nyilas: megismerni és együtt felfedezni

A legnyitottabb és a legtoleránsabb csillagjegy. Minden újdonság érdekli, egy új társhoz is hatalmas kíváncsisággal és elfogadással fordul. Mindig kiáll melletted, és ha egy kicsit is furcsa vagy, vagy különleges – ő teljesen megérti majd, hiszen ő is ilyen.

Rák: elfogadni és szeretni

Ő a legelfogadóbb az összes csillagjegy közül. Néha áldozatnak tűnhet, pedig nagyon jól tudja, mit miért csinál. Hatalmas szeretettel képes közelíteni a szeretteihez, így a szerelméhez is. Tudja, hogy néha többet kell engedni a másiknak, hogy mindkettőtöknek jó legyen, és ezzel semmi gondja nincs!

Mérleg: harmóniára törekedni

Úgy gondolja, hogy sokkal fontosabb békében együtt lenni valakivel, mint lényegtelen dolgokon vitázni, feleslegesen energiát pazarolni. Ezért inkább kerüli a konfliktusokat, sőt, valóban nagyra értékeli, hogy a különbözőségek ellenére két ember kiváló párost alkothat egy életen át.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top