nlc.hu
Ezo

Szigorú csillagjegyek

3 merev és szigorú csillagjegy, akikkel nehéz zöldágra vergődnöd

A következő csillagjegyekre a rugalmas és a jól alkalmazkodó jelzők egészen biztosan nem illenek! Te köztük vagy?

A legtöbb ember képes kompromisszumra a saját és mások érdekében egyaránt, és nem is éli meg ezt hatalmas fájdalomként, csak valami olyanként, ami kell a jól működő társas kapcsolatokhoz. A most következő makacs csillagjegyek számára azonban a kompromisszum járhatatlan út.

Asztalra támaszkodó nő

Tudják mit akarnak, és nem hajlandók a kompromisszumokra
(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán alapvetően mély érzésű, de azt gondolja, hogy nemcsak a saját életének a főszereplője, hanem mindenkié. Pontosabban neki az a megélése, hogy az egész világ körülötte forog, érte van minden, és ennek megfelelően is viselkedik.

Nem hajlandó alkalmazkodni, feleslegesnek és elképzelhetetlennek tartja, hogy az igényeiből, elképzeléseiből bármit is lejjebb adjon. Éppen ezért nagyon nehéz vele dűlőre jutni, és ha nem ért egyet valamivel, akkor jóformán még észérvekkel is lehetetlen meggyőzni.

Szűz

A Szűznek mindenről megvan a maga véleménye – ami mindig, minden esetben kifejezetten kritikus. Soha semmi nem lehet elég jó, elég szép, elég különleges ahhoz, hogy a Szüzet igazán lenyűgözze. Örök elégedetlen, a kákán is a csomót keresi.

A saját normái szerint él, ami ugyan természetes mindenki esetében, de a Szűz olyan mértékben ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy nem egyszer merev és feszült lesz tőle.

Skorpió

A gyanakvó Skorpió nem az, aki kompromisszumot köt, vagy megváltoztatja a prioritásait valaki miatt. Megvannak a saját furcsaságai és szokásai, amiket el kell viselnie a környezetének – legalábbis számára ez természetes.

Általában igaz rá, hogy nem különösen alkalmazkodó és nem is túl emberbarát. Nagyon nehéz kezelni egy Skorpiót, mert mindenkire és mindenre gyakran úgy tekint, hogy befolyásolni akarja őt.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top