nlc.hu
Horoszkóp

Tévedhetetlen csillagjegyek

4 csillagjegy, aki azt gondolja, mindig igaza van, és tévedhetetlen

Mindig, mindent jobban tudnak, hamisítatlan megmondóemberek, és akkor is nekik van igazuk, ha egyébként nincs.
Akaratos csillagjegyek

Mindannyiunk környezetében vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy ők mindent jobban tudnak. A következő 4 csillagjegy is pont így van ezzel.

Oroszlán

Az önbizalommal teli Oroszlánok nem csupán biztosak önmagukban, de néha meg kell küzdeniük – és a környezetüknek is – az Isten-komplexusukkal. Úgy érzik, hogy ők jobbak, mint mások, és így mindig mindenben igazuk van. Nem igazán veszik figyelembe mások véleményét, és hajlamosak azt tenni, amit a legjobbnak tartanak, anélkül, hogy bárkit is figyelembe vennének.

Szűz

Mivel a Szűz megszállottja a tökéletességnek, és mindent tudónak tekinti magát, hajlamos lehet a sznobságra és sajnos, néha az arrogancia sem áll tőle távol. Nem érzi szükségét annak, hogy bármilyen tettét megmagyarázza másnak, nem keres önigazolást semmiben és senkiben. Úgy gondolja, hogy a pénzügyektől kezdve a főzésen át a hivatásáig mindenhez tökéletesen ért, sokkal jobban, mint mások.

Nyilas

A Nyilasok alapvetően nyílt, kedves, szerethető típusok, de bármennyire is alázatosnak tűnnek, sokszor legbelül úgy érzik, hogy jobbak, mint a többiek. Azt gondolják, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amikkel senki más, és náluk ez a mindent tudás kulcsa.

Halak

A Halak tisztában van azzal, hogy különbözik a legtöbb embertől. Ez az érzés pedig arra készteti, hogy azt gondolja, ő lehet a megmondóember minden helyzetben. Úgy érzi, hogy bölcsebb és intelligensebb, mint bárki, így fel sem merül benne az, hogy átlagos vagy valamiben esetleg járatlan lenne.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top