nlc.hu
Horoszkóp

A Szűznek több kell néhány elcsépelt bóknál

Így flörtölj ezekkel a csillagjegyekkel!

A flörtölés igen szórakoztató módja az ismerkedésnek. De nem árt tisztában lenni a jelekkel: nehogy megbánts valakit, vagy esetleg téged bántsanak.

Egyes csillagjegyeket az sem zavarja, ha mellettük áll a párjuk: simán belemennek a flörtbe! Ez esetben jobb, ha a kényelmes cipődet viseled, ha netán szaladni kell. De olyan is van, akinek le kell betűzni, hogy éppen flörtölsz vele, és még ez sem garancia, hogy megérti. Egy biztos, figyelj arra, hogy senkinek ne essen bántódása, közben pedig mindketten remekül szórakozzatok.

ismerkedő nő és férfi

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ne éld bele magad, ha vele flörtölsz! Bárkivel szívesen megy bele a játszmába, még akkor is, ha méterekkel arrébb van a párja. Ha te is csak szórakozni akarsz, nem csalódhatsz. De ha egy komoly kapcsolatra vágysz, alaposan (de finoman) kérdezd ki az Ikreket, mire számíthatsz vele.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Semmiképp ne a külsejét dicsérd, azt szereti, ha belső értékeit, intellektusát ismerik el. Indíts valami meghökkentő dumával nála, ugyanis az egyszerű udvarlástól kirázza a hideg. Ha szeretsz megdolgozni a csábításért, tökéletes alany! Nehezen törik meg nála a jég, de utána remekül veszi a lapot.

Bak (december 22. – január 19.)

Az Ikrekkel ellentétben, ő túlságosan komolyan veszi, ha közelednek hozzá. Próbáld vele könnyedre venni a figurát, de vigyázz, össze ne törd a szívét! Ha belemegy a játékba, biztos, hogy többet akar egy kalandnál. Rajtad múlik, hogy tovább játszol-e az érzelmeivel.

Halak (február 19. – március 20.)

Olyan naiv, hogy észre sem veszi, ha flörtölsz vele. Így ha nem reagál megfelelően, egyértelműen kell kommunikálnod vele. A játékos ismerkedésnek ugyan lőttek, viszont szívesen belemegy a kalandba, ha éppen nem foglalt a szíve: nem hozza zavarba az egyéjszakás románc lehetősége sem.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top