nlc.hu
Horoszkóp

Föld jegyű csillagjegyek a függőség rabságában

A Szűz nem bír lemondani a mérgező kapcsolatokról

Kevésbé káros, vagy sem: a függőségek közt nem lehet egyértelmű sorrendet felállítani. A három föld jegy gyengeségei következnek, amitől jó lenne megszabadulniuk.

Mindenki hajlamos valamilyen függőségre, és ezt meghatározza a csillagjegye is. Minden csillagjegy más jellegű dolog rabja. Hiába látszik az egyik egészségesnek és elfogadottnak – mint például a sport, ami igencsak túlzásba vihető – mindenben az arany középútra kell törekedni, ez az egészséged és a lelki békéd záloga.

csokoládé evő nő

Meddig élvezet, és mikortól függőség? / Fotó: Unsplasg

Bika (április 20. – május 20.)

Az ízek, az élvezetek rabja vagy. Amíg kontrollálni tudod, semmi baj nincs vele. De amint túlzott falásokba menekülsz, majd lelkiismeret-furdalás gyötör, szólaljon meg a vészcsengő: mi hiányzik az életedből, amit ezzel leplezel magad előtt? Minden étkezési zavar mögött lelki probléma van. Ha nem sikerül magadtól leküzdeni, ne habozz segítséget kérni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Annyira vágysz a teljességre, hogy akkor sem vagy képes lemondani a tökéletes kapcsolatok látszatáról, ha kiderül, messze nem azok. Lehet egy mérgező barátság, egy bántalmazó párkapcsolat – te inkább maradsz, és próbálod megjavítani. Nem akarod beismerni a kudarcot, inkább egy ábrándot kergetsz. Fogadd el, amikor a szeretteid jelzik, hogy ebből baj lehet. Lépj ki, mielőtt kihasználnak és nagyon megbántanak.

Bak (december 22. – január 19.)

A teljesítménykényszeren nem tudsz felülkerekedni. És mivel elismerik, hogy milyen keményen dolgozol, nincs is túl nagy motiváció változtatni. Vagyis a család nem számít? Amikor már a legközelebbi hozzátartozóid is panaszkodnak, és kezdenek széthullani a kapcsolataid, ne csak gyanakodj, kezdj változtatni. A testi-, lelki egészséged, és a szeretteidé is kockán forog. Ne várd meg, amíg késő lesz!

(via Awareness Act

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top