nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen különbözően válaszol a flörtre 4 csillagjegy

A Kossal a legkönnyebb flörtölni: azt sem bánod, ha már foglalt

Van, akivel hímes tojásként kell bánni, ha el akarod csábítani, viszont mások kifejezetten szeretik az egyedi ötleteket és a rámenősséget. Keresd meg, hogy ki a te igazi flörtpartnered!

A legizgalmasabb időszaka lehet egy párkapcsolatnak, már ha a flörtből valóban ismerkedés, vagy szerelem kerekedik. Persze akkor is remek játék, ha nem is lesz belőle senki: ne vedd túl komolyan, és ne bántódjon meg senki – ez lehetne a flörtölés két alapszabálya.

flörtölő pár

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A legkönnyebb flörtpartnert fogtad ki! A Kos azonnal veszi a lapot, és örömmel megy bele a játékba. Na persze, csak akkor, ha egyedülálló. Örülni fog a közeledésnek akkor is, de elvicceli: nem akar megsérteni. Ha viszont nyitott a flörtre, szívesen megismer, és őszintén felméri a te szándékaidat, és közli a sajátját is.

Rák (június 21. – július 22.)

Apró jelekkel üzen, és viszont is a finom, érzéki flörtölés híve. Nem tudod eldönteni, hogy valóban téged figyel, vagy csak képzelődsz. Ha viszont szóba elegyedsz vele, már nem lesz ennyire visszafogott. Azért vigyázz az érzékeny lelkére, ha darázsfészekbe nyúlsz egy érzékeny témával, kámforrá válik.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Róla sem tudod eldönteni, hogy veled flörtöl: ugyanis még másik három személynek húzza el a mézesmadzagot. Szexi, vonzó és feltűnő: imád játszani, de nem adja magát könnyen. Előbb keresztkérdésekkel felméri a választékot, és azzal megy tovább a flört útján, aki nála a befutó.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Izgalmas jelenség, aki kissé hűvösen, titokzatosan nézelődik a saját elefántcsont tornyából. Pedig nagyon vágyik rá, hogy valaki finoman ostromolni kezdje, de csak akkor kap az alkalmon, ha a partner elég érdekes és intelligens: meg kell őt fogod valami apró részlettel. Ha megvan benned ez a plusz, bármi kialakulhat ebből a flörtből.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top