nlc.hu
Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel a legfájdalmasabb a szakítás

3 csillagjegy, akiktől nem bírsz elszakadni

A ragaszkodást szörnyen nehéz legyőzni. Tudod, hogy nem jó a párkapcsolat, de félsz elveszíteni a másikat, és próbálod magad meggyőzni: mégis ő az igazi.

A párkapcsolatban az efféle ragaszkodásnak a fő oka az önbizalomhiány. Félsz tőle, hogy elveszíted őt, és nem találsz új párt, úgysem találsz jobbat nála. Emellett persze arról is győzködöd magad, hogy minden rendben van, egymásnak vagytok teremtve, csak dolgozni kell a kapcsolaton. Amikor ilyenek járnak a fejedben, el kell gondolkodnod, tényleg megéri-e együtt maradni? Különösen ennek a négy csillagjegynek az egyikével.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Bika: láthatatlan biztonság

Imád téged, és mindent elkövet azért, hogy a kapcsolat élvezetes legyen. Aztán egy idő múlva mindent ő csinál, mert ő úgyis jobban csinálja mindenkinél. Nem kapsz levegőt mellette, és nem ösztönöz semmi, hogy tegyél a kapcsolatért. A végén ő akar elhagyni, mert unalmassá válik neki: de ekkor kezdődik az igazi huzavona. Nem bírsz elszakadni tőle, a kényelemtől, ő pedig még remél, hogy valami megváltozik. De csupán az időt húzzátok.

Oroszlán: együtt a világ tetején

Az első pillanattól azt érezteti veled, hogy együtt uraljátok a világot. Ragyogás, luxus, csodás élmények, hatalmas bulik, óriási szerelem. Bókol, elhalmoz a szerelmével, őrült energiájával téged is teljesen felvillanyoz. Aztán egyszeriben vége szakad mindennek. Máshol keresi a boldogságot, te pedig úgy érzed, mint akit egy üres szobában hagytak, ahol lekapcsolták a villanyt. Leskelődsz utána, követed a közösségi oldalait, nem tudod felfogni, hogy vége.

Szűz: a tökéletesség ábrándja

Maximalista, aki a párkapcsolatától sem vár el kevesebbet. Együtt tökéletes az életetek, ha bármi gond merül fel, arra is van megoldás, hogyan fedjétek el a hibákat: senki meg ne lássa. Te is elhiszed, hogy a legjobb embert találtad meg, és azt is, hogy egy kapcsolat ilyen. Aztán ha a Szűz talál egy még tökéletesebb párt, búcsút int neked. Ott maradsz összetörve, és még sokáig keresed magadban a hibát, és követeled tőle üzenetekben, levelekben: mit rontottál el?

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top