nlc.hu
Horoszkóp

5 csillagjegynek helyére kerül az önbizalma 2022-ben

Önbizalomhiányos csillagjegyek, akikre szuper év vár

Mindenkinek vannak álmai a jövőről. De néhányan még az álmaikban is szerények, mert nem bíznak eléggé magukban. A következő év változást hoz nekik.

Az önbizalom fejleszthető, mint bármilyen más tulajdonság. Persze olyan erőket is az ügy szolgálatába állíthatsz, mint egyes ásványi kristályok rezgései, de magad is tehetsz lépéseket érte. Ha te is az öt önbizalomhiányos csillagjegy közé tartozol, 2022 a te éved lesz. Felismered végre az értékeidet, élsz a lehetőségeiddel, és rájössz: minden álom valóra váltható!

éneklő nő

Fotó: Unsplash

Bika: minden siker a tiéd!

Azzal hitegeted magad, hogy amit elértél, az csupán a szerencse műve. Tudd meg, hogy mindezt csakis magadnak köszönheted! Attól félsz, hogy elmúlik a siker, a jólét, és inkább nem is küzdesz az álmaidért. Barátkozz meg vele, hogy minden mulandó, és élj úgy végre, ahogy igazán szeretnél.

Ikrek: megérdemled, amid van

Mozgósítani tudsz másokat, ösztönözni, hogy tegyék hozzá magukat a közös munkához. De a saját szerepedet mindig alábecsülöd. Hidd el, hogy sokkal nagyobb érték, ami benned van, mint amit te gondolsz magadról. Megérdemelsz mindent, amit az élet ad a kemény munkáért, egy percig se gondold másként.

Szűz: soha ne büntesd magad

A tökéletesre törekszel, és hajlamos vagy ostorozni magad, ha nem jön össze. Nem veheted magadra mindenki más hibáját, és annak sem te vagy az oka, ha nem lesz minden tökéletes. Így is sokkal jobb vagy másoknál, csak ők máshová teszik a mércét: alacsonyabbra. 

Mérleg: fogadd el a dicséretet

Nehezen fogadod el, ha sikeres vagy, ha méltatnak az eredményeidért. Ne legyél szerény, ugyanis nem beképzeltség, ha tisztában vagy az értékeiddel. Tehetséges vagy és képes elérni a céljaidat. Attól, hogy örülsz neki és hiszel magadban, nem múlik el a siker. Vállald büszkén, amit elértél.

Bak: valld be, hogy mire vagy képes

Nyugodtan mesélj a sikereidről, a kemény munkáról, amit más már rég feladott volna. Nem hencegés, ha elmondod magadról, hogy mire vagy képes. Magabiztosan vállald, hogy ki vagy, mit tudsz, és ne csak magadért tedd: példaértékű leszel a szeretteid és a környezeted előtt.

(via boldsky)

Ezt olvastad már?

Növessz nyárra önbizalmat!

Ez is érdekelhet barátnők a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top