nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi tanácsok a 3 tűz csillagjegynek

Ne menekülj el a szerelemből, ha felbukkan az első nehézség!

Mindenki jobban tudja nálad, mit kéne tenned a párkapcsolatodban? Most ne is gondolj arra, hogy mások mit mondanak: nézz magadba, és találd meg te a megoldást!

Talán még soha nem gondoltad végig a szerelmi kapcsolataidat abból a szempontból, hogy te magad mit rontottál el. Adj magadnak erre időt, akár egy naplóval együtt, és szedd össze, milyen hibákat követtél el te, miket az akkori párod: és meglátod, kirajzolódik egy mintázat, amiből tanulhatsz.
Semmi másra nincs szükséged egy tökéletes kapcsolathoz, csak őszinteségre – saját magaddal és a partnereddel szemben is.

hátat fordító szerelmespár

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Mottó: Ne akarj jobb lenni a párodnál!
Készülj fel rá, hogy egy kapcsolatban sem úszod meg kompromisszumok nélkül. El kell fogadnod, hogy nem te vagy a legjobb, és semmiképp nem versengeni a szerelmeddel. Ti ketten egy csapat vagytok, és mindenki másban jó, így tudjátok erősíteni, támogatni egymást. Lehetsz határozott, de ne akarj mindent irányítani. És lehetsz a legjobb is, de a versengést hagyd meg az élet más területeire, ne a szeretteidet akard legyőzni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mottó: Mindketten egyformán fontosak vagytok!
Meg kell értened, hogy a partnered is ugyanolyan fontos a kapcsolatban, mint te magad. Gondolj bele: te hogyan éreznéd magad, ha a gondoskodásnak egy szikráját sem látnád? Próbáld ki, milyen jó érzés örömet, meglepetést szerezni a másiknak. Néha terhelő számodra is, hogy mindig te állsz a dicsfényben, most tedd le ezt a terhet, és hordozd egy kicsit a tenyereden a szerelmedet. Te fogsz meglepődni, milyen jó hatással van ez kettőtökre. Ne halogasd, mert késő lesz változtatni.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Mottó: Ne hátrálj meg a nehézségektől!
Hajlamos vagy a homokba dugni a fejed, ha baj van, vagy egyszerűen elmenekülni. Pedig soha nem fogsz olyan kapcsolatot találni, ahol nincsenek problémák. Ezek a nehézségek kovácsolnak össze, így ismered meg a másikat igazán. Szerelmesnek lenni könnyű, és elrohanni az első probléma felbukkanásakor szintén. De az élet nem ilyen egyszerű, és te is tudod: nem szeretnéd egyedül tölteni.

(via YourTango)

Ez is érdekelhet szomorú férfi utcán ül Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top