Így csábíts el egy Bakot!

M. N. | 2022. Január 28.
A Bakok gyakorlatias gondolkodású emberek, akik számára fontosak az olyan hagyományos értékek, mint a megbízhatóság és a hűség. Nehezen adják át magukat az érzelmeiknek, de őket sem lehetetlen meghódítani.

Legyenek céljaid!

A Bakok rendkívül ambíciózusak, az életben legfőképpen a terveik megvalósítása vezérli őket. Azok az emberek nyűgözik le őket igazán, akik hasonlóképp elhivatottak, megvannak a maguk céljai és kitartóan, koncentráltan dolgoznak is azok elérése érdekében. Ha hatással akarsz lenni egy Bakra, oszd meg vele az elképzeléseidet és mutasd meg azt is, hogy megvannak a megfelelő eszközeid azok véghezviteléhez. Ez az első lépés ahhoz, hogy akár közös jövőt képzeljen el veled. 

Kérj tanácsot, segítséget!

A jegy szülöttei számára szinte létszükséglet, hogy hasznosnak érezhessék magukat. Ha tanácsot vagy segítséget kérsz tőlük, azzal egyrészt felhívhatod magadra a figyelmüket, másrészt kimutatod, hogy felismered és csodálod a bennük rejlő képességeket, erősségeket. Egy ilyen beszélgetés közelebb hozhat benneteket egymáshoz, nem mellékesen pedig valóban hasznos tanácsokkal gazdagodhatsz, vagy érdembeli segítséget kaphatsz. 

Fotó: Getty Images

Ne követelőzz!

Miközben, ahogy az előző pontban említettük, szeretnek hasznosak lenni, a követelőzést kifejezetten taszítónak találják. Bármit is szeretnél tehát egy Baktól, mindig csak kérd, de soha ne követeld! Ha ilyen jellegű nyomást helyeznek rájuk, abból azt a következtetést vonják le, hogy ki akarják használni őket, ennek hatására pedig azonnal be- és elzárkóznak. A legjobb taktika, ha szelíden közelítesz és megmutatod azt is, hogy van „cserealapod”, vagyis nem csupán kapni szeretnél, hanem van mit adnod is.

Légy őszinte!

A jegy szülöttei számára a megbízhatóság és az őszinteség alapvető fontosságú. Ki nem állhatják a ködösítést, a játszmákat, a pletykákat, kiváltképp pedig a hazugságot. Ha ilyesmit tapasztalnak a részedről, azonnal elveszíted a bizalmukat, és mivel jellemzően egyesélyes emberek, vélhetőleg nem is nyered vissza többé. Légy velük őszinte, közvetlen és mindig tartsd be a nekik tett ígéreteidet!

Nevettesd meg!

A Bakokkal kapcsolatos egyik leggyakoribb tévhit, hogy nincs könnyed, vidám oldaluk. Ez azonban csupán a látszat, ugyanis ők is vágynak a lazulásra, szórakozásra, ám esetükben ezt a szó szoros értelmében ki kell provokálni. Ha képes vagy megnevettetni Bak kiszemeltedet és elérni nála, hogy elengedje magát, egy olyan oldalát ismerheted meg, melyet nem gyakran mutat meg. Egyszersmind egyensúlyba is hozhatod az életét, amire egyedül nem biztos, hogy képes lenne.  

via

Exit mobile version