nlc.hu
Horoszkóp

Ne engedd be az életedbe a káros energiákat!

Készíts magadnak boldogságnaplót a komor napokra

Bár a napok hosszabbodnak, a tavaszi megújulás még várat magára. Az alacsony energiaszint veszélyeket rejt, tegyél ellene!

Ha nincsen bevált módszered arra, hogy megszabadulj a káros energiáktól, először is mérd fel, mennyire érint téged ez a probléma. Vannak, akik ösztönösen képesek mindig azt tenni, ami a legjobb a testüknek és a lelküknek, de a legtöbben nem vagyunk ennyire szerencsések.
Az állandó levertség, rád törő rosszkedv, szorongás és a negatív gondolatok, mind annak a jele, hogy ideje valahogy megtisztítanod magad és környezeted az ártó energiáktól, és átadni a helyet a frissnek, a pozitív rezgéseknek.

nő vízben virágokkal

Fotó: Unsplash

Keresd az apró örömöket!

Próbáld ki, hogy egy napig csak azt keresed magad körül, ami szép, ami szemet nyugtató, ami békés. Egy kedves idős pár kézen fogva, egy szép kirakat, az utcazenész szaxofonszólója. Körülötted vannak a pozitív hatások, nyisd ki az érzékeidet rá, csupán egy napra, és élvezd a hatást.

Készíts boldogságnaplót

Legyen egy boldogságnaplód. Amikor nagyon jól érzed magad, mondjuk egy utazáson, vagy egy barátnőkkel töltött estén, akár egyedül egy nyári napon, készíts fotókat, nyomtasd ki, majd egy szép napló lapjaira ragaszd be. Írj mellé dátumot, a legviccesebb mondatokat, egy-egy bölcsességet. Ne csak fejben raktározd az örömöt, hanem legyen kézzel fogható, amikor legjobban szükséged van rá.

Ne menekülj a negatívumok elől

Amíg nem fogadod el a rosszat, nem tudsz előre lépni a jó dolgok felé. Amíg szorongással tölt el, hogy problémák léteznek az életben, nem lehetsz békés. Először mindig vizsgáld a dolgok jó oldalát, majd térj át a rosszra. Egyre kevésbé lesz fojtogató érzés a megoldandó nehézségekre gondolni, egy idő után természetessé válik, így a jót megélni sokkal több energiád lesz.

Te irányítasz

Emlékeztesd magad, hogy kizárólag te rendelkezhetsz saját magad fölött! Akárki akar befolyásolni, és magával húzni a mélybe, ne engedd. Legyél pozitív és pozitív is maradsz. Fogadj mindent, amit az élettől kapsz, tanulj a rosszból és fordítsd a magad javára. Minden mást lélegezz ki, és engedj el.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top