nlc.hu
Horoszkóp

Imádjuk a szerelmes Vízöntőt!

Mindent másként csinál, de ha szerelmes: egyszerűen imádnivaló a Vízöntő

Mindig nehezen mutatja ki az érzelmeit, ezért egy kicsit esetlen és gyámolítani való, amikor csábítani, vagy udvarolni próbál. Viszont amikor szerelmes, egyszerűen ellenállhatatlan.

Egy biztos: ha a Vízöntő (január 20. – február 18.) szerelmes, abban nincsen semmi megjátszás, őszintétlen pillanat. Csak akkor rajong valakiért, ha azt minden porcikájában imádja, és nála csak az első randiig nehéz eljutni, elfogadásban már verhetetlen. 

nő virágot kap

Nem a Vízöntő a legromantikusabb társ, de imád meglepetést okozni / Fotó: Unsplash

1. Mindig őszinte

Nem fog hamis ígéretekkel áltatni, és nem is az a fajta ember, aki romantikus mondatokkal írja körül, amivel elcsábítana. Ő ugyanis soha nem beszél mellé, nem tud hazudni, és nem is fog. Lehet, hogy néha kicsit bántó lesz az őszintesége, de amikor kimondja, hogy „szeretlek” – tudhatod, hogy ennél erősebben nem érezhet irántad.

2. Féltékeny partner

Meglepő, hogy mennyire féltékeny tud lenni: ugyanis nem mutatja ki, ő nem az a szenvedélyes szerelmes típus. Viszont amennyire elvárja tőled, hogy szabadon engedd, és ne fojtsd meg az érzelmeiddel, ő szíve szerint minden lépésedet nyomon követné. Ehhez kell neki egy kis idő, hogy elhiggye: csakis őt akarod, utána meg fog bízni benned, és kezelni tudja az érzéseit.

3. Az elkötelezettséget komolyan gondolja

Egyesek szeretnek már az első randin beszélni családalapításról, házasságról, örök hűségről. Ő amikor ilyen ígéretet tesz – és ehhez el kell telnie egy kis időnek – teljes szívéből mondja, és elhiheted, így is lesz.

4. Különc és különleges

Alaposan meg kell ismerned őt, és alkalmazkodni a személyiségéhez. De ez minden kapcsolatban így van, nem igaz? Viszont ha tudod őt kezelni, az egyik legizgalmasabb párkapcsolatba kerülsz vele. Mindig tudni akarja a gondolataidat a világról, gondoskodik rólad, meglepő élményekkel dobja fel a kapcsolatot, és támogatni fogja az elképzeléseidet.

5. A legjobb barát

Számára a párja egyben a legjobb barátja is. Mindig partnerként fog viselkedni veled, fontos lesz neki a véleményed, a támogatásod. Ő is elkövet mindent annak érdekében, hogy ez a kapocs mindig megmaradjon, nincs más dolgod: mint hozzátenni a magadét.

(via relrules)

Ez is érdekelhet nevető barátok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top