nlc.hu
Horoszkóp

Tanuld meg kezelni a legkülöncebb csillagjegyet

6 dolog, amit soha ne mondj a Vízöntőnek

Sokan úgy vélik, ő a legkiállhatatlanabb csillagjegy. Pedig csak tudni kell kezelni őt: valóban különc, de nagyon is lehet szeretni.

A Vízöntő csillagjegyűekre (január 20. – február 18.) számos szélsőséges jelzőt aggathatunk. Hívhatod őt furcsának, őrültnek, ridegnek, vagy zárkózottnak. Minden ehhez hasonló szélsőséges jelző igaz lehet, főleg egy adott dologgal kapcsolatban, de az igazság az, hogy ennél sokkal árnyaltabb a személyisége. Egyet viszont nem árt megjegyezni: bármi ilyesmit gondolsz róla, ne mondd ki! Egy jó időre eltűnik az életedből, sértődötten.

nevető barátok

Pacsi a legokosabbnak! / Fotó: Unsplash

Soha ne mondd egy Vízöntőnek, hogy…

1. Rideg vagy és elutasító!

Roppant változékony a hangulata, de nem tudhatod, hol jár az agya. Szélsebesen gondolkodik, és egyszerűen nem figyel rád, de semmi másra sem: egy autó elé is simán kilépne. Nem bántani akar, de nem tud több dologra ugyanúgy figyelni.

2. Te nem vagy normális!

Nemhogy nem normális, hanem egyenesen lángelmének tartja magát. Elképesztően okos, maradandó zsenijét persze az idő igazolja, vagy sem. Ha jobbnak látod, inkább csendben surranj el, legyél te az okos, aki enged.

3. Ezt lehetetlen így megcsinálni.

Ne szóld le az ötleteit. Hosszasan elmélkedik, csiszolgatja őket, sokszor a megvalósításba is belekezd. Ő tipikusan az a személy, akinek magának kell megtapasztalnia, ha valami nem működik, a jó tanácsokat is nehezen veszi.

4. Rosszul tudod!

Mindent tud, és mindent jól tud! Darwin, Lincoln elnök, Yoko Ono és Mozart is Vízöntők voltak. A makacsságuknak és kitartásuknak is köszönhették a sikert, de azt állítani, hogy mindent tudtak… elnagyolt kijelentés!

5. Hát ez így meg már milyen?

Ne kritizáld őt! Gondolj bele: a jótanácsot elutasítja, mindent tud – ezek után majd épp a kritikát fogadja el? Próbáld úgy terelni a szót, hogy ő kérje ki a véleményedet, de akkor is csak úgy válaszolj, hogy előtte megdicséred őt.

6. Te nem bírsz egy percig nyugton maradni!

Valójában a gondolatai elsodorják, és nagyon hamar megunja a dolgokat. Sajnos, ha ott hagy a mondatod közepén, simán lehet, hogy unalmasnak tart. Bunkó húzás? Persze hogy az! De röhögj rajta, legyints, és gondolatban öleld meg Vízöntő barátodat!

(via Indiatimes Astrology)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top