nlc.hu
Horoszkóp

Ki lehet a Vízöntő álompárja?

3 csillagjegy, aki tökéletes partnere lesz a Vízöntőnek

A horoszkóp legfüggetlenebb, legkülönlegesebb csillagjegyeként nem egyszerű párra találnia. Nem is töri magát túlzottan, hogy megtalálja a másik felét, mert tudja: jön, ha jönnie kell.

A Vízöntő imád a saját szabályai szerint játszani, és nagyon jól elvan a saját világában. Persze ő is lehet magányos, és vágyik a szerelemre, de nem ő az a romantikus hősszerelmes, akit őrült hajszába kezd, hogy megtalálja élete párját. Az asztrológia szerint három olyan csillagjegy van, akik ideális partnerei lehetnek, a nagy kérdés viszont az: a Vízöntő tovább lép-e egy kényelmes baráti kapcsolatnál, vagy jobban félti a szabadságát?

boldog szerelmespár

Fotó: Unsplash

Ikrek és Vízöntő: a természetes kapcsolódás

Két rendkívül intelligens csillagjegy, akik folyton ösztönzik egymást. Az Ikrek tudásszomja, és szórakoztató kommunikációs képességei vonzóak a Vízöntő számára. Néha az Ikrek vibráló energiája túl sok lehet neki, de képes lecsillapítani őt, vagy segíteni, hogy egyvalamire fókuszáljon.
A szex is természetes és izgalmas, bátran kísérleteznek, és nyíltan kifejezik a vágyaikat egymás előtt. Mivel mindkét csillagjegy retteg az unalomtól, ők ketten mindig gondoskodnak arról, hogy friss és változatos maradjon ez a kapcsolat.

Nyilas és Vízöntő: együtt és szabadon

Az ő közös nevezőjük a szabadság. A Vízöntőnél jobban csak a Nyilas retteg az elköteleződéstől, és attól, hogy a partnere megfojtja őt az érzelmeivel. Náluk ilyen gond nem lehet. Bár a Nyilas szenvedélyes, ő sem érzelgős, így nem jelent gondot nekik, ha nem élnek szüntelen lelki életet. Mindketten nyugodtan élhetik a saját életüket, megmarad az én-idő, néha külön utakon járnak: nem hűtlenek, csak élvezik az életet magukban is.
A testiségben is nagy az összhang, nem bírnak betelni egymással, rendkívül szenvedélyes, és változatos a szexuális életük. Ők ketten nem élnek igazán érzelmes életet, de hatalmas összhangban, boldogságban töltik együtt a napjaikat.

Vízöntő és Vízöntő: egyformák, de különböznek

Nem minden csillagjegy alkot jó párost a saját csillagjegyével. Két Vízöntő azonban kivétel: ennek a titka pedig az, hogy bármennyire is hasonlítanak, mégis rendkívül egyediek. Ugyanazok az értékeik, de más-más terület érdekli őket, így soha nem unják meg egymást. Mindig inspirálják a másikat, és az is teljesen természetes, hogy mindenkinek megvan a maga tere.
A szexualitásban is lenyűgöző harmóniára találnak. A legtitkosabb álmaikat is megosztják egymással, és soha nem ítélik el a másikat azért, mert az valami szokatlant, furcsát szeretne kipróbálni. Ők egymás álompárjai – persze ha képesek tökéletesen elfogadni a másikat.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top