nlc.hu
Horoszkóp

Vízöntő, a horoszkóp jégkirálynője

3 csillagjegy, aki igazán összetöri a Vízöntő szívét

A legjegesebb szív is felmelegíthető, köztük a Vízöntőével. Nagyon nehezen adja át magát a szerelemnek, de ha otthagyják, hatalmasat csalódik.

Ha lehetne mérni, melyik csillagjegynek törik össze legjobban a szíve szakítás után, a Vízöntő vezetné a listát. Ő a zodiákus jégkirálynője, akit csak különleges kitartással lehet meghódítani. Éppen ezért rendkívül törékeny, amikor szerelmes, és szinte megsemmisül, ha faképnél hagyják. Három csillagjegy pedig mindenkinél jobban képes megbántani őt.

nő fürdőkádban

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Kettejük kapcsolata lassan, mély barátsággal indul, és nagyon sokat kell dolgozniuk az összhangon – nem az a páros, akiket az ég egymásnak teremtett, de mindketten nagyon szeretnék, hogy működjön. Viszont egy idő után a Bikának elege lesz a Vízöntő különcségétől, előremutató gondolkodásától, és ő lesz az, aki nem érzi biztonságban magát. Ekkor inkább lelép, és nem magyarázkodik, mélyen megbántva exkedvesét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Két teljesen ellentétes jegy, de sok közös van bennük. Közös baráti kör hozhatja őket össze, egy remek bulin, mert mindketten szeretik a jó társaságot. A visszafogott és kissé önbizalomhiányos Vízöntő csodálni fogja a merész és harsány Oroszlánt, és a szex is szuper lesz együtt. Mindaddig csodás a kapcsolat, amíg az Oroszlán nem akarja uralni a Vízöntőt. Aki ettől bezárkózik, mégis az Oroszlán lesz az, aki megsértődik: annyira, hogy inkább szakít.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Hatalmas egymásra találás lesz a két, hűvösen titokzatos és nagyon intellektuális jegy között. A Skorpió szenvedélye és a Vízöntő kreativitása a hálószobában is fantasztikus élmény lesz, de a romantikus kapcsolattal már meggyűlik a bajuk. Ugyanis a Skorpió a kemény külső mögött végsőkig érzelmes, és a Vízöntő nem biztos, hogy képes ugyanolyan intim és mély módon kapcsolódni hozzá. A Skorpiónak ennyi elég is hozzá, hogy félrelépjen – majd ott hagyja az összetört Vízöntőt.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top