nlc.hu
Horoszkóp

A zárkózott Vízöntő is társra talál

Ők lesznek a levegő csillagjegyek lelki társai

Az intelligens, vidám és kíváncsi levegő jegyeknek nem erősségük az elköteleződés, amíg meg nem találják az igazit.

Ezek a csillagjegyek kíváncsiak, imádják felfedezni a világot. Ráadásul az Ikrek és a Mérleg kettős jegyként sokszor a döntésekkel is hadilábon áll. Nehéz egy ilyen embernek megfelelő társat találni, de ha te is egyikük vagy, és jó helyen keresgélsz, rátalálsz arra, akivel együtt élvezheted az életet.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Lelki társad lehet: a Kos vagy a Mérleg
Csak akkor tudsz kibontakozni, ha a párod nem nyomaszt folyton saját és a világ gondjaival. Nem felelőtlen kalandra vágysz, de egy vidám akadályokat könnyen vevő, pozitív társra. Aki jól érzi magát a barátaid körében, és a kapcsolat során mindvégig izgalmas partnered lesz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Lelki társad lehet: a Vízöntő vagy az Oroszlán
A boldogság a legfőbb célod, magad is kedves és vonzó vagy, aki szeret másoknak örömet okozni. Jót tesz neked, ha társad határozott és magabiztos, így az együtt kitűzött célokat hamar eléritek. Amikor rátalálsz az igazira, nagyon hamar tudni fogod, hogy ő az – és nem jelent gondot elkötelezni magad életed végéig.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Lelki társad lehet: a Kos vagy az Ikrek
Nehezedre esik kimutatni az érzéseidet, ez a kapcsolat kezdetén eltántoríthat egyeseket. Pedig izgalmas és különleges egyéniséged sokakat vonz. Fontos számodra, hogy társad intelligens és sokoldalú legyen Így hatalmas beszélgetések közepette fedezitek fel a világot, és nem lesz gond megnyílnod felé.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top