nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi tanácsok Vízöntő nőknek

A Vízöntőnek hallgatnia kell az ösztöneire az igaz szerelemért

Ha te is Vízöntő vagy, két dologra kell figyelned, hogy végre beteljesüljön a várva várt szerelem. Hallgass az ösztöneidre, és kevesebbet aggódj a jövő miatt!

Mivel a Vízöntő (január 20. – február 18.) csillagjegyben születtél, minden bizonnyal te is egy olyan intelligens, különleges személy vagy, aki elég jól tisztában van az életével, érzéseivel, képességeivel. Így azzal is, hogy amilyen könnyedén működnek a baráti kapcsolataid, olyan nehézkesen boldogulsz a szerelmi életben. Ennek pedig a legfőbb oka, hogy félsz az elköteleződéstől.

elutasító nő férfi karjában

Fotó: Unsplash

A szabadságod a legfontosabb

Amit egyesek megbízhatatlanságnak tartanak, az valójában a szabadságvágyad. Tisztában vagy az érzelmeiddel, de nehezen mutatod ki őket. Amikor úgy érzed, nem tudsz kapcsolódni a másikhoz, nem bírsz beszélni róla, inkább megfutamodsz. Ha valaki csak egy apró jelét mutatja annak, hogy irányítani akar, vagy megfojtani az érzelmeivel: te már menekülőre fogod.

Ne bonyolítsd túl a szerelmet

Szabad szellemű vagy és idealista, és hajlamos vagy túlbonyolítani az életed dolgait. A szerelemben ez csak nehezíti a dolgodat. Még ha a tökéletes férfi is toppan be az életedbe, rövid úton eltántorítod, ha inkább gondolkodsz, mintsem a szívedre hallgatnál. Nem a jövőre koncentrálj, és ne gyárts „Mi lenne ha..?” kezdetű teóriákat. Összpontosíts a jelenre, figyeld magad, hogy mit súgnak az ösztöneid.

Engedd magadhoz közelebb

Akármilyen vonzó is a másik fél, hajlamos vagy rá, hogy az aggályaid miatt hűvössé válsz vele szemben. Miközben elvárod, hogy udvaroljon és hódítson, te egyre inkább hátrálsz. Hirtelen fontosabbá válik a munkád, a világ problémái – de ezt a férfi is észreveszi! Nem fog a végtelenségig hajtani érted, mert azt hiszi, elutasítod, hiszen pontosan ezeket a jeleket adod.

A szíved mélyén kötődni akarsz

Félsz az elköteleződéstől, de tudod, hogy csak akkor fog működni a kapcsolat, ha megvan a feltétlen bizalom, és a szeretet. Nem kell első látásra beleszeretni valakibe, de ha így történik, akkor se félj! Csak annyit kell tenned, hogy az elméd szűrőjén keresztül lásd a társadat, hanem hagyd, hogy a szíved vezessen.

Fejezd ki, amire vágysz

A szerelem szinte megbénítja esetedben a kommunikációt. Vedd rá magad, hogy belefogj! Mondd el neki, mit érzel, és hogy mit szeretnél. Hogy egy erős, okos társra van szükséged, akivel egyenlő felek vagytok, és aki tökéletesen meghagyja számodra a teret. Ez lesz a kulcs, de a mérce is: kiderül, jobbá teszi-e az őszinteség a kapcsolatot. 

9 jótanács a Vízöntő-szerelemhez

  1. A szerelemben nem tudsz mindent megindokolni, ezért hallgatnod kell az intuíciódra.
  2. Engedj a makacsságból, meglátod, milyen jót tesz a kapcsolatnak.
  3. Tanuld meg az érzéseidet kifejezni: a szerelemben és a szeretteid irányába is fontos lépés.
  4. Ne hagyd, hogy a megszokás és az unalom a szerelem útjába álljon, tegyél ellene!
  5. Legyél türelmes és elfogadó: így tudod csak meg, mit akar a másik, és így derül ki, összeilletek-e
  6. Ki nem állhatod, ha tanácsot adnak, pedig sokszor kívülről egyértelműbb a helyzet. Hallgasd meg, mit mondanak a szeretteid a párkapcsolatodról.
  7. Mindig tartsd szem előtt, hogy miért szerettél bele a másikba – ez segít, ha elbizonytalanodsz.
  8. Soha ne arra várj, hogy a másik megváltozzon. Legyél tisztában vele, hogy téged mi zavar, és tegyél vele együtt a változásért!
  9. Mondd el neki nyíltan, hogy képes vagy elrejteni az érzéseidet, hogy ne látszódj gyengének. De ha kimondod neki, hogy szereted, annál semmit nem gondolsz komolyabban a világon.

(via The Horoscope

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top