nlc.hu
Horoszkóp

Dolgozz a félelmeddel, hogy fejlődhess

Ez a legnagyobb félelmed a horoszkópod szerint

Két nagy energia mozgat minket, ennek egyike az öröm, a felszabadultság, a másik pedig a szorongás, a félelem. Ez utóbbival van több dolgunk, meg kell keresni, mire tanít.

Te tisztában vagy vele, hogy mitől félsz? A félelem természetes reakció. Konkrét helyzetekben az ember tudja, hogy mitől tart: egy felénk száguldó autó, mély víz, vagy egy pindur pók a sarokban. De vannak olyan szorongások, amiknek nem értjük az okát, egyszeriben ott vannak az életünkben, és nem tudjuk, hogy miért.
A legfőbb üzenete a félelmeinknek, hogy mivel van dolgunk, mi az a területe az életünknek, ami akadályoz abban, hogy fejlődjünk, hogy valóban elégedettek és boldogok legyünk.

mélybe ugró férfi

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Attól félsz, hogy lemaradsz valamiről. Az idő állandó ellenséged, a legnagyobb szorongásod pedig az, hogy elszalasztasz egy lehetőséget.

Bika (április 20. – május 20.)

A legnagyobb biztonságban is képes vagy bizonytalannak érezni a helyzeted. Folyton azon szorongsz, hogyan védd meg a szeretteidet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A kudarctól rettegsz. Mindent sikeresen elérsz, a magad erejéből, és mégis, az apró sikertelenségek padlóra tesznek, és felhőként lebegnek a fejed fölött.

Rák (június 22. – július 22.)

Hiába szeretnek oly sokan, a te félelmed az, hogy nem kedvelnek, vagy nem szeretnek az emberek. Hiszen mindenkinek szeretnél megfelelni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mivel figyelem nélkül elveszett vagy, attól tartasz, hogy nem te leszel a középpontban, Félsz, hogy egyedül maradsz, és észre sem vesznek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szereted átlátni a dolgokat és rendben tartani. Rettegésed tárgya az átláthatatlan káosz, amit nem vagy képes kordában tartani.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Attól félsz, hogy tönkremegy a kapcsolatod a szeretteiddel, hogy véget ér a harmónia, és elhagynak téged, ezzel felborul az életed rendje.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A korral járó lendület elvesztése miatt szorongsz. Tartasz tőle, hogy elveszíted a szenvedélyt, és semmi nem lesz már ugyanolyan.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A béklyóktól félsz, az elköteleződéstől. Legyen szó lakhelyről, kapcsolatokról, munkáról: folyton űzött vadként menekülsz a megállapodás elől.

Bak (december 22. – január 19.)

Életed legfontosabb eleme az állandóság, a stabilitás. Bármilyen kis változás megrémiszt, kibillent határozottságodból, már a lehetőségétől is stresszben leszel.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A felelősségtől tartasz. Elodázod a dolgokat, pedig pillanatok alatt megoldanád a helyzetet. Szinte szándékosan szabotálod a sikereidet, hogy ne kelljen vállalni a következményeket.

Halak (február 19. – március 20.)

Az elszigetelődés, a magány a legnagyobb félelmed. Még álmodsz is róla, hogy nem vehetsz részt mások életében, a gondolat a pánikig képes kísérteni.

(via The Horoscope

Ez is érdekelhet nő az erdőben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top