nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy előrelépésre számíthat a munka terén

A karrierben is változást hoz a Vízöntő hava

A Vízöntő sokak számára hozza el a megújulást, a változást. A munka területe sem kivétel, persze itt is azok arathatnak gazdagon, akik lefektették a szükséges alapokat.

Hiába ígérnek mesés változást a csillagok, ha te semmit nem teszel érte, nincs mivel dolgozni az univerzum energiáinak. A Vízöntő havában is csak azok kapják meg a megfelelő támogatást, akik elkezdtek építkezni az élet valamely területén. Most a keményen dolgozók aratják le a babérokat.

vidám munkatársak

Fotó: Unsplash

Bak: stressz után siker

Egy nagyon kemény időszak közepén vagy, rengeteg nehéz döntés, embert próbáló feladat áll mögötted. Nincs még vége, ezt a hetet is végig kell csinálnod. Azok a  döntések, amikben nem voltál biztos, utólag helyesnek bizonyulnak, és meglátod, a következő héttől milyen kiváló lehetőségek előtt nyitottak kaput.

Vízöntő: megtérül a korlátozás

Ha valamit ki nem állhatsz, akkor az szabadságod korlátozása. Most le kell nyelned, hogy a körülmények és az emberek beszorították a lehetőségeidet, mert pontosan ezzel hozod meg magadnak azt a növekedést, ami hamarosan bekövetkezik. Előrelépés és látványos bevételnövekedés érkezik.

Halak: váratlan helyzetek hoznak zavarba

Jön hideg és meleg is: váratlan örömhírek, majd sokkoló negatív helyzetek zavarják össze a teendőket számodra. A következő két hétben ez a hullámvasút vezeti be azt a békés, és jövedelmező időszakot, amit hidegvérednek köszönhetsz: addig csillapodj le, és tedd a dolgod.

Kos: új területekre evezhetsz

Most kitörhetsz az eddigi kemény rendszerből, még ha eddig nem is vágytál rá. Minden annak kedvez, hogy saját vállakozásba fogj, vagy szabadúszó létre válts. Ne félj a változástól, sajnálni fogod, ha elszalasztod a lehetőséget. Szakmailag és anyagilag is gyümölcsöző időszak várható.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top