nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szörnyen bíráskodó

Meglepő, de a kedves Rák bárki felett egyből ítélkezik

Te is ismersz olyan embert, aki egyből kivesézi a másikat? Ismeretlenül, a távolból is véleményt mond, anélkül, hogy egy szót váltottak volna.

A közösségi média kiváló táptalaja lett annak, hogy az emberek rögtönítélő bíróságként teljesen ismeretlenekről véleményt mondjanak – ami legtöbbször nem igazán fényes. Az ítélkezés egy olyan megnyilvánulás, amin dolgozhatsz. Miért van rá szükség, hogy rosszallóan nyilatkozz bárkiről, akiről semmit nem tudsz? Ha ezen elgondolkozol, és igyekszel mindenki felé elfogadással, szeretettel fordulni, hamar észreveszed: megszabadulsz egy rossz szokástól, és jobban érzed magad.
Lássuk, kik járnak az élen ítélkezésben a csillagjegyek közül.

mutató férfi

Fotó: Unsplash

1. Rák (június 22. – július 22.)

A legmeglepőbb csillagjegy a listában. Mindenki kedves, gondoskodó emberként ismeri. De bizonytalan magában, így sokszor a frusztráltságát azzal próbálja elnyomni, hogy egyből valamit rosszat mond a másikra. Ha szembesíted a ténnyel, akkor lelkiismeret-furdalása lesz, és talán megpróbál változtatni rajta.

2. Kos (március 21. – április 19.)

Ő a fő ítélkező az összes jegy közül. Amennyire képes ösztönözni, lelkesíteni, ugyanolyan hatásosan lomboz le bárkit a passzív-agresszív megnyilvánulásaival. Neki nehezebb lesz dolgozni ezen a szokáson, mint a Ráknak, ugyanis annyira a személyisége részévé vált, hogy már nem tudni, mit is leplez vele.

3. Nyilas (november 22. – december 21.)

Roppant szórakoztató módon sztorizik mások gyengeségeiről és hibáiról, és mindig akadnak, akik együtt nevetnek vele. Ha néha akad valaki, aki ellentmond neki, nem érdekli. Pontosan tudja, milyen vonzó és sármos a hibáival együtt. Valószínűleg ezzel a felszínes magatartással tartja magát távol a valódi kötődéstől, ami a legnagyobb félelme.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top