nlc.hu
Horoszkóp

A Halak szakítással zsarol, de végül ő is veszíthet

4 csillagjegy fájdalmas játszmája a párkapcsolatban

Mindenkinek megvannak a maga kis játszmái az életben és a párkapcsolat során is. Nehéz kilépni belőlük, pedig sok fájdalom jár a nyomában.

A párkapcsolati játszmák sokszor ösztönösen jönnek, és a bántó fél sem marad sérülések nélkül. De addig nem kerül ki az ördögi körből, amíg valaki nem szembesíti őt. Lehet, hogy ez egy karmikus kapcsolat, ami néha kifejezetten rosszat jelent.

veszekedő pár

Fotó: Unsplash

Halak: szakítással zsarolsz

Megőrjíted a párodat azzal, ahogy szakítással fenyegetőzöl, majd ki is lépsz a kapcsolatból… hogy újra megjelenj. Nem bírod elviselni, ha meg nem értett művésznek érzed magad. El kell fogadnod, hogy valaki önmagadért szeret, művészi vénádat pedig nem feltétlenül érti az utolsó rezzenésig. Vigyázz, mert a végén ő hagy el.

Skorpió: kegyetlenül őszinte vagy

Az őszinteség erény. De nem a legjobb taktika, ha kíméletlen kritikával akarod rávenni a másikat valamire. Nem elég, hogy fájdalmat okozol neki, határozottan gyengíti a kapcsolatotokat. Ha a szakítás a cél, jó úton haladsz, de akkor sem leszel túl kedves vele.

Vízöntő: túl magasra teszed a mércét

A párod felnéz rád, imád: te pedig pillanatok alatt porig rombolod az önbizalmát. Miért vagy bárkivel kapcsolatban, ha senki nem elég jó neked? Csak az idejét rabolod, ha tudod: nem mellette fogod beteljesíteni az álmaidat. Be kell látnod, csúnya dolog más fájdalmából építeni a saját egódat.

Ikrek: őrjítően kiszámíthatatlan vagy

Két személy lakozik benned, amikor játszmázni kezdesz a pároddal. Forrón szereted, majd jéghideg vagy vele. Elfogadod, majd darabokra szeded őt. Olykor folyton vele lennél, majd pillanatokig sem bírod… ki tudja ezt ép ésszel, szívvel követni? Mielőtt megfejtene, inkább távozik: mindkettőtöknek jobb lesz így.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top