nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas bevált reggeli szokása: nincs megszokás!

A legjobb reggeli rutin 4 csillagjegynek

Ha rendben indul a reggeled, szuper lesz az egész napod! Kezdd úgy, ahogy a horoszkóp ajánlja, de ha akarod, vegyél példát a Nyilasról.

Egyértelműen vannak olyan reggeli viselkedésminták, amik alapján kategóriába lehet tenni az embereket. Léteznek például a hajnalban kelők, az ágyból kipattanók, vagy azok, akik egészen délig mintha kómában lennének. Egy megfelelő reggeli rutin megalapozza napodat, és ennek megtalálásában segít a csillagjegyed is.

nő arcot ápol

A reggeli arcápolás illatai is felfrissítenek / Fotó: Unsplash

Nyilas: minél változatosabb, annál jobb

Te vagy az, akire nem lehet egyetlen szabályt sem ráhúzni. Az izgalom ébreszt fel igazán, a kaland: vajon mi vár rád ma? A reggeli rutinod a spontaneitás. Tedd azt, amihez igazán kedved van, a lényeg, hogy legyél feldobott, boldog. Ha kedved tartja, egyél egy menő villásreggelit, de máskor indíthatsz jógával is. Vagy éppen kérd kölcsön a szomszéd kutyáját, és egy termosz kávéval sétáljatok egy nagyot.

Bak: kezdd összpontosítással

A legszorgalmasabb vagy az összes jegy közül, így akkor érzed magad igazán frissnek, ha az elméd is felébredt igazán. Ha még nem kezdtél meditálni, nagyon ajánlott! Többszöröse van használatban az agykéregnek, mint bármely napi feladat során. Majd szedd össze egy listába a napi teendőket, priorizálj, és tervezd meg a napod. Ha mindezekkel kész vagy, már csak egy kis édes semmitevés a teáddal, és indulhat a pörgés!

Vízöntő: napindító motiváció

Minden napra szükséged van valamire, ami már reggel megragadja figyelmed. Muszáj berúgnod a motort, például kereshetsz minden napra egy idézetet magadnak. Sőt, ami ennél jobban felvillanyoz, ha másokat is ösztönzöl a gondolatébresztő napkezdésre. Oszd meg egy figyelemfelkeltő kép formájában, ha kell, egy blogon, vagy csak néhány közeli barátodnak. Semmi más nincs rád olyan élénkítő hatással, mint amikor látod, hogy pozitívan alakítod a környezetedet.

Halak: lassú kapcsolódás

Imádsz aludni, és ha lehetne, kihagynád a reggelt, az ébredést. De sajnos (vagy nem) mindenkinek muszáj egyszer kikelni az ágyból, szóval tedd ezt fokozatosan. Lágy ébresztőt állíts be, és lehetőleg a szundi funkciót se használd – legalábbis ne a végtelenségig. Gyújts mécsest, párologtass ébresztő illóolajat, és írd le az álmaidat. A koncentráció felélénkít, és az írás segít kapcsolódni önmagadhoz. A nap kezdetén olyan ihlet és intuíció érkezhet, ami feldobja az egész napot.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top