nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek tökéletesek a megérzései

Ne hazudj ezeknek a csillagjegyeknek! Olvasnak a gondolataidban

Nem mindenki képes arra, hogy rád néz, és tudja, mi jár a fejedben. Az intuíció képessége tanulható, de ők így születtek, és bátran használják, ha kell.

Természetesen nem mindenki hallgat a megérzéseire, még akkor sem, ha ennek a három csillagjegynek a szülöttei. Pedig az intuíció fejleszthető, tanulható, és ha sikerélményed lesz, egyre többször hallgatsz te is belső hangodra. Addig is vigyázz, mert ha a Halak, a Szűz vagy a Rák méregetve néz rád, valami olyat is érzékel, amit nem akarsz kimondani.

hipnotikusan néző nő

Vigyázz: a Halak, a Szűz és a Rák a vesédbe lát / Fotó: Unsplash

Halak: égből kapott részletek

A legkreatívabb csillagjegy, csodás fantáziája mellé olyan intuitív személyiség társul, amit nem tud megmagyarázni: a képzeletébe érkező képek és a megérzései maguktól jönnek neki. Kedvességét és nyíltságát naivitásként is értelmezik, pedig nem lehet becsapni őt. Mindig érzékeli, ha egy részlet nem stimmel, rendkívüli érzéke van ahhoz, hogy ki közelít hozzá becsületes szándékkal.

Szűz: minden részletet megfigyel

Rendkívül jó megfigyelő, és ezt nem is tudatosan teszi. Megmaradnak benne elejtett mondatok, különös mozdulatok, furcsa információk. Mivel mindig, mindent kielemez, úgy áll össze benne a kép, hogy nem is tesz érte semmit – egyszerűen tudni fogja, hogy valaki mire készül, mit gondol valójában. Vannak ösztönös megérzései neki is, de amikor valaki tiltakozik ellene, egyből érvekkel tudja alátámasztani.

Rák: empátiája vonzza az embereket

Erősek az érzései, érzelmei, és igyekszik mindig hallgatni rájuk, illetve a belső hangjára. Bámulatos látni, ahogy ösztöneire figyelve eldönt valamit, és az maximálisan helyesnek bizonyul. Nem csoda, hogy az emberek megmagyarázhatatlan módon vonzódnak hozzá, barátkozni akarnak vele. Kedvessége és empátiája csak plusz indok, amivel néha vissza is akarnak élni: de ő többnyire megérzi a hamis szándékot.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top