nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy ki nem állhatja a Valentin -napot

Nehogy felköszöntsd ezeket a csillagjegyeket Valentin-nap alkalmából!

A mai nap igencsak megosztja az embereket, még azokat is, akik beleszülettek a Valentin-nap kultúrájában. Ők négyen kifejezetten utálják.

Minden Valentin-nap-ellenesnek megvan a maga kifogása, miért nem kedveli ezt az ünnepet. Egyesek csupán üzleti fogást látnak benne, mások pedig egy lehetőséget: aki nem mutatja ki az érzéseit nap mint nap, annak remek alkalom ez a színpadias gesztusra. Négy csillagjegy egészen biztosan a száját fogja húzni, ha szóba hozod, hogy tartsatok Valentin-napot. Jobban jársz, ha jegeled a programot, és megleped vele egy hét múlva.

szíveket hányó nő

Banksy: Lovesick

Bak: felesleges költekezés

Felelősségteljes, határozott, és nem bírja, ha megmondják neki, mit tegyen. Kényszernek érzi a Valentin-napot, és csalásnak is. Ha ő szeret valakit, akkor azt mindig kimutatja: gesztusokkal, szavakkal, gondoskodással. Nem egy nap szól a szerelemről, hanem az élete: hagyományos értékrendjébe csakis ez fér bele.

Vízöntő: nem az ő világa

Nem szokott jeles napokat ünnepelni, egyszerűen nem fontosak neki. Ahogy a napok, határidők sokszor nem jelentenek neki semmit, így a Valentin-nappal sem tud mit kezdeni. Egyedi és kreatív elképzelései vannak, miért kéne egy adott napon kifejeznie bármit is? Ráadásul nem túl romantikus alkat, értetlenül és flegmán tekint minden giccses ás nyálas kellékre.

Szűz: túl komolyan gondolkodik

A rendet, szervezettséget és hasznos dolgokat szereti. Megőrül a gondolattól, hogy rózsaszirmok legyen szerteszórva a lakásában, vagy a szerelmi illóolajos fürdő hagyjon nyomot a fürdőkádon. Ráadásul mi értelme van pénzt kiadni egy huszadik plüssre, egy pár napig tartó vörös virágcsokorra? 

Skorpió: felzaklatja a Valentin-nap

Szenvedélyes és érzelmes, miközben próbálja tartani a kemény és titokzatos képet magáról. Belülről emészti magát azon, hogy mit is kéne tennie ezen a napon? Legyen szexi és felfokozott? Esetleg keressen valami különleges programot, vagy a tökéletes ajándékot? Addig frusztrálja magát, míg úgy dönt: a csudába a Valentin-nappal!

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top