nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy lelki békére lel

Megnyugvást és egyensúlyt hoznak az angyalok ezeknek a csillagjegyeknek

Bármilyen zavaró körülmények is vannak körülötted, a béke benned van. Három csillagjegynek segítenek most megtalálni az angyalok.

A legcsodálatosabb képesség, ha meg tudod tartani a belső békét, egyensúlyt és harmóniát a legzordabb körülmények között is. Mindenki képes erre, de nem természetes számunkra ez az állapot. Az angyalok segítenek elérni, és a következő hetekben azoknak segítenek, akiknek most a legnagyobb szüksége van rá.

nő hegyi tónál

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ő lesz a segítőd: Sandalphon arkangyal
Két világ közt keresel egyensúlyt: a földi, anyagi dolgok és a spiritualitás iránti vonzalmad között. Kiváló tanácsadó az őrangyalod, megmutatja, hogyan tudsz két lábbal a földön állva megfelelő döntéseket hozni, miközben az univerzum rezgéseire hangolódva a fejlődés útjára lépsz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ő lesz a segítőd: Gábriel arkangyal
Úgy érzed, egyre több gondolat fogalmazódik meg benned, amit megosztanál másokkal. Életről, szeretetről, célokról, sikeres és boldog létezésről. De ehhez még nagyobb lelki békére van szükséged, hogy teljesen hitelesen szólalhass meg mások előtt. Ebben segít majd Gábriel: hívd, mielőtt mások előtt beszélsz!

Bak (december 22. – január 19.)

Ő lesz a segítőd: Raguel arkangyal
Rengeteget dolgozol. A karriereden, hogy előre juss, a családoddal, hogy megteremtsd azt a környezetet, amiben átadhatod az értékrendedet. Időnként nagyon fáradtnak érzed magad, és most megint közeleg ez a pillanat. Békére, nyugalomra és pihenésre vágysz: Raguel segít, hogy megteremtsd ezt a helyzetet, vele megtalálod a belső és külső békédet.

(via Angels Teach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top