nlc.hu
Horoszkóp

Szakítás után hívd az angyalokat

7 arkangyal siet a segítségedre, ha véget ér a szerelem

A szakítás őrjítő fájdalmai közben jól jön minden gyógyír – barátoktól, családtól, és az univerzum erőitől is. Ezek az angyalok segítenek, hogy mielőbb talpra állj.

Ahogy minden szerelem más és más, úgy a szakítások is különböznek. Lehetsz teljesen felfokozott, és a kimerülésig hajszolod magad, hogy menekülj a gondolatoktól. De lehetsz levert, depressziós is. Van, hogy a kibeszélés segít, és körbetelefonálod a barátaidat, de az is lehet, hogy a legjobb barátnőd csak ott van melletted, és simogat.
Ez a nyolc angyal különböző módon támogat, hívd azokat, akikre épp szükséged lehet.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

1. Mihály: elvágja a köteléket

A fizikai kapcsolat megszűnése után lelkileg sokszor nehezebb elszakadni. Ezer kis szállal kötődsz, ami megnehezíti, hogy felépülj, továbblépj. Ezt vágja el Mihály, hogy újból szárnyalhass.

2. Azrael: a megnyugtató

Vigaszt és megnyugvást hoz, a kezdeti igen zaklatott állapotodban. Ismét tudsz majd aludni, nem esnek nehezedre a hétköznapi dolgok, mint oly sokszor, veszteség idején.

3. Uriel: segít tisztán látni

Gyakran esnek az emberek szakítás után abba a hibába, hogy csak a szépre emlékeznek, ezzel keltenek magukban újra és újra fájdalmat. Uriel segít tisztán látni, rávilágít a hibákra, így könnyebb lesz az elengedés.

4. Raguel: aki lecsillapít

Dühöt, haragot érezhetsz a volt párod iránt, és még az is lehet, hogy haragos kommunikációba kezdesz vele. Raguel lenyugtat, segít, hogy visszafogd magad.

5. Jeremiel: értékelni tanít

Mielőtt belelépnél egy ugyanolyan mintázatú kapcsolatba, és elkövetnéd ismét ugyanazokat a hibákat, vizsgáld meg a véget ért kapcsolatot. Jeremiel segít, hogy okulj maga és volt párod hibáiból.

6. Jophiel: feltárja a jövőt

Ő fog segíteni abban, hogy alábbhagyjanak a negatív gondolatok. Helyükre új, friss, pozitív gondolkodás érkezik, és elkezdesz reménykedni, várni a jövőt – amit egyre kevésbé találsz borúsnak.

7. Raphael: ha ismét felkészültél

Raphael egyrészt a lelki egészség angyala, ő támogatja a teljes felépülésed. Amikor már egyedül is képes vagy a boldogságra, és ismét megnyílik a szíved, Raphael tudja, hogy eljött az idő: készen állsz az új szerelemre: ő ugyanis a párkeresés angyala is.

(via Soul and Spirit)

Ez is érdekelhet gondolkodó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top