nlc.hu
Horoszkóp

Az angyalok segítségével kapcsolódj önmagadhoz, szeretteidhez

3 csillagjegynek segítenek kapcsolódni az angyalok

Fájdalmas, ha valaki nem tud kapcsolatot teremteni a szeretteivel, önmagával, vagy éppen az angyalokkal. Most ezen segítenek a védőangyalok: azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rájuk.

Lehet, hogy könnyedén teremtesz kapcsolatot, és nem jelent gondot az utcán sem szóba elegyedni vadidegenekkel. Ettől még érezheted magad magányosnak, vagy elveszettnek: ez az érzés jár át, amikor nem tudsz valóban kapcsolódni önmagadhoz, vagy a szeretteidhez.
Az angyalok azon szorgoskodnak körülöttünk, hogy örömtelivé tegyék az életüket. Persze minél boldogabbak az emberek, annál kevesebb dolguk van: de egyáltalán nem bánják, ha ezért kell pihenniük.

nő tükörbe néz

Fotó: Unsplash

Bika: gyógyítsd meg a kapcsolataidat

Chamuel arkangyal minden kapcsolati nehézségbe békét és boldogságot visz. Őt kell kérned, hogy segítsen megtalálnod azt az utat, amin járva ismét mélyen és harmóniában tudsz kapcsolódni az emberekhez. Tele van az életed félreértésekkel, nehezteléssel, és úgy érzed, ha valamelyiket szeretnéd megoldani, csak még rosszabb lesz a helyzet. Ebben segít a következő hetekben Chamuel!

Szűz: találj önmagadra

Elégedetlen vagy és lehangolt, ezt a családod, gyerekeid is érzékelik. Egyre többször érzed magad betegnek, legyen az egy kisebb megfázás, vagy erős fejfájás. Valóban a lelked gyötrődik, mert nem tudod, merre menj tovább az életben. Rafael arkangyal lesz a segítőd a bajban: mielőbb fohászkodj hozzá, hogy látogasson meg! Erőt ad, lelki és testi egészségedet is támogatja. Védelmez téged és a szeretteidet, hogy mielőbb vége legyen a nehéz időszaknak.

Halak: az angyalok várják a hívó szavad

Félelmetes lehet ilyen erőteljesen érezni az ösztöneidet, a belső hangot, mint ahogy te képes vagy rá. De szokj hozzá, tanuld meg használni az erőt. Ne húzódj el az inspiráció, a látomásszerű álmaid elől: inkább kapcsolódj az angyalokhoz, hogy rájöjj, mire használd a benned lévő csodát! Zadkiel arkangyal segít, hogy megfelelő módon értelmezd a belső hangot, és megtaláld a módját, hogyan tedd mások életét is gyönyörűvé.

(via Angels Teach)

Ez is érdekelhet gondolkodó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top