nlc.hu
Horoszkóp

Tudj meg mindent az őrangyalokról

Kérj jelet az őrangyalodtól, nem fogsz csalódni!

Lehet, hogy még nem léptél kapcsolatba vele, de a saját őrangyalod mindig veled van. Ha szeretnéd, kapcsolatba is léphetsz vele.

Az angyalhoroszkópból minden héten megtudhatod, mit üzennek az angyalok a csillagjegyed szerint. De ennél bensőségesebb kapcsolatot is kialakíthatsz a saját őrangyaloddal, ha felkészültél rá.

pitypangot fújó gyerek

Fotó: Unsplash

A gyerekek látják az angyalokat

Egyeseknek homályos emlékei vannak arról, hogy gyerekkorukban láttak angyalokat. Ezt a felnőttek a fantáziának tudják be sokszor, képzeletbeli barátnak. És a nevelés hatásaként, óvódáskor végére, a legtöbb gyerekből eltűnik ez a képesség, mert maguk is elhiszik: nem a valóság, amit érzékelnek.

Felnőttként is kapcsolódhatsz

Ha nem is érzékeled az angyalokat, a belső hangod által, az intuíciókkal kapcsolódhatsz hozzájuk. Amikor egy olyan sugallat jön, hogy valamit megigazíts, arrébb tegyél, vagy céltalanul válassz egy másik útirányt, akkor az angyalod terelt láthatatlanul, valószínűleg mentesítve valamilyen kellemetlenségtől.

Szolgálatban álló angyalok

A saját őrangyalod mindig veled van, személy szerint rád vigyáz. De nem mindenkinek van őrangyala! Akik annyira tudatosak, és a fejlődés magas lépcsőfokán állnak – ha tudják, ha nem – rájuk a többi angyal vigyáz. Ők nincsenek állandó szolgálatban egy ember mellett, azt segítik éppen, akinek szüksége van rájuk: megmenekülni egy sodródó autóban, odébb lépni egy zuhanó nehezék elől.

Kérj jelet!

Az angyali jelenlét egyik kézzelfogható jele, ha lehetetlen helyen tollpihe jelenik meg. Ha kérésed után egy tollpihe hullik az utadba, az angyalod üzent. De kaphatsz jelet virág formájában, egy vadidegen kisgyermektől, vagy váratlan szeretetet egy ismeretlen kisállattól.

(via angelsteach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top