nlc.hu
Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb séfek

4 pasi csillagjegye, akik mellett nem kell megfognod a fakanalat

Unod a főzést? Nem bírsz már mit kitalálni? Keress magadnak egy olyan partnert, aki mellett erre nem is lesz szükséged!

A főzés lehet művészet, de lehet szórakozás is. Vannak, akik tartanak tőle, mert soha nem tapasztalták meg az önfeledt kísérletezés és a remek végeredmény sikerét. Vagy egyszerűen annyiszor próbálták, és nem jött össze.
Négy csillagjegynek nincs ilyen problémája, természetes adottságuk van az ízekhez, állagokhoz, és nem utolsósorban: imádják bezsebelni az elégedett vendégek dicséretét egy társas vacsora után.

főző férfi

Fotó: Unsplash

Bika: enni és főzni is imád

Kifinomult ízlése van, soha nem félt belevágni a főzésbe. Szívesen kóstol meg minden újító irányzatot, vagy az egzotikus konyhák ételeit. Szép lassan maga is egyre több mindent főz, ami akkor a legjobb, ha társaság is van hozzá. Ő élvezi, hogy dicsérik, te élvezed, hogy milyen fantasztikus pasid van – csak a kilókkal vigyázzatok!

Szűz: mert ő jobban csinálja

A Szűz pasinak csak egyszer kell elhatározni, hogy elkészít egy ételt. Általában ez az a pillanat, ha valamit nagyon enne, de csak pocsék változatban kapja meg. Ilyenkor felbőszül, és bosszúból bebizonyítja: ilyet ő is tud! Szeretnél asszisztálni az édes bosszúhoz, ugye? Jól teszed, mert a maximalizmusa, memóriája és a tökéletes íz és látvány élményre való törekvése tökéletes fogásokat ígér az otthoni konyhában.

Bak: az egészség az első

Szereti tudatosan élni az életét, minden területen. Inkább főz: mert az pont olyan lesz, ahogy szereti, tudja, mi van benne, és sokkal egészségesebbet készít, mint amit gyorsan rendelni lehet. Szívesen készít a barátoknak, családnak is ételt, büszke arra, hogy ő táplálja az asztal körül ülőket, így gondoskodva a szeretteiről. 

Rák: imád kényeztetni

Élete nagy öröme, hogy kényeztetheti azokat, akik a legkedvesebbek a számára. Szívesen idézi föl a a családi recepteket, kísérletezik, hogy olyan legyen, mint gyerekkorában. Ne lepődj meg, ha együtt főztök be lekvárt, befőtteket, vagy savanyúságit tesztek el télire. Mindenbe érzelmeket és színt visz, amit a konyhában csinál, hagyd őt, ott mindig kikapcsolódik.

(via PinkVilla)

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top