nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. február 21–27. – Józanságot és nyugalmat hoz a Föld ereje

Meg vannak számlálva február napjai. Hamarosan búcsúznia kell. Ennek ellenére a hét első felében nem a könnyektől lesz nedves az idő. Míg a hét második felében a józanság fog dominálni a föld jegyekben járó bolygóknak köszönhetően.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Komoly fejtörést, és akár fejfájást is okozhatnak a pénzügyeid a hét kezdetén. Fix jegyekben járó bolygók szerint nem szabadna mereven ragaszkodnod az eredeti elképzeléseidhez. Okosabban tennéd, ha újraterveznél. A hét közepén hajlamos lehetsz olyasmiért lelkesedni, ami még nem aktuális. Tervezgethetsz, de ne feledd, hogy a céljaidért csak most tehetsz! A jelen a kulcs. Hétvégén meglepően józanul tudsz gondolkodni. Pont erre van szükséged ahhoz, hogy helyes döntéseket hozz. Ragadd meg az alkalmat!

BIKA – heti horoszkóp

Nem indul zökkenőmentesen a heted: hétfőn és kedden két nap alatt 3 kellemetlen fényszög munkahelyi és párkapcsolati kellemetlenséget jelez. Irtó fárasztó lesz mindkét fronton kikerülni a vitákat. Jobb, ha most sodródsz, és csendben maradsz. Hét közepén ne vásárlással, költekezéssel kényeztesd magad, mert még odébb van a következő fizu! Kár lenne mínuszba menni egy meggondolatlan kiadás miatt. A hétvégéd ragyogónak ígérkezik. Csupa ragyogó konstelláció lesz az égen, ami megnyugtató a számodra…

IKREK – heti horoszkóp

A hét elején könnyű lesz kimaradnod a munkahelyi konfliktusokból. Jól átlátod, hogy nem érdemes belefolynod. Egyrészt téged nem érint közvetlenül. Másrészt felméred, hogy olyan bemerevedett álláspontok csapnak össze, amelyeket nem tudsz kimozdítani a „lövészárkukból”. A hét közepén már nem maradhatsz pártatlan, mert egy számodra fontos ember is belebonyolódik a vitába. Mindez annyira lefáraszthat hétvégére, hogy nem lesz erőd azokhoz, amiket egész héten tervezgettél. Jobb, ha a pihenést választod.

Napi horoszkóp

Pihenő (Fotó: Pixabay)

RÁK – heti horoszkóp

Lelkesen és optimistán kezded február utolsó hetét. Most nem aggasztanak az akadályok. Végre nem problémaként, hanem kihívásként tekintesz rájuk. Jegyezd meg ezt az érzést, hogy máskor is használhasd! A hét közepén szokatlan szituációban kell okosan érvelned: a kollégáid elvi kérdést csinálnak egy szerinted átlagos témából. Mielőtt reagálsz, értsd meg, hogy nekik miért ilyen fontos ez az egész! A hétvége a szerelemé. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, akkor egy újjal szervezz közös programot!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden olyan „fafejű” emberekkel lesz dolgod, akiket nem tudsz meggyőzni. Szóval meg se próbáld! Napold el a megbeszélést, húzd az időt vagy mondd, hogy később tudsz érdemben foglalkozni a kérdéssel! Mindenkinek jobb, ha nem most mentek bele az eszmecserébe. A hét második felében szeretnéd a lelkesedésedet átragasztani másokra. Nem mindenkinél fog sikerülni. Nem baj. Akiben van egy kicsi nyitottság, az jól jár. A hétvégéd józanságról fog szólni, ami segít józan döntéseket hozni.

SZŰZ – heti horoszkóp

Sosem értetted azokat az embereket, akik érdekből keresik mások társaságát. A hét elején megint szem-, és fültanúja leszel ilyesminek. Ítélkezés helyett keresd meg, hogy mi zavar a leginkább az adott szituációban! A hét közepén a családod, a párkapcsolatod, vagyis a magánéleted kissé felbolydulhat. Gordiuszi csomónak érzed a helyzetet. Pedig lehet, hogy egy kicsit várnod kéne. A hétvége tetszeni fog neked, mert a Bakban felvonuló bolygók végre kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoznak magukkal…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Számíts rá, hogy pont az, ami hét elején biztatónak tűnik, az fog a hét közepén frusztrálni! Nem azért, mert te változol, hanem azért, mert újabb részletek kerülnek felszínre, vagy azért, mert a környezeted hozzáállása szigorodik. Mindez arra jó, hogy semmit se vegyél kőbe vésettnek addig, amíg csak ígéret. Kizárólag ezzel előzheted meg a csalódást. Mindennél jobban vágysz arra, hogy ne kelljen ismét csalódnod. Február utolsó hétvégéje szóljon a családodról, a meghittségről és az összetartásról!

Lány karosszékben bögrével

Józanság, nyyugalom (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Fantasztikus hétkezdetre készülj! Akkor is, ha lesznek a közeledben olyan emberek, akik „kötik az ebet a karóhoz”! Nem újdonság, hogy meg kell győznöd, vagy inkább meg kell nyerned merev elképzelésű partnereket. Ebben te jó vagy, ha jól érzed magad a bőrödben. Szerencsére most ez a helyzet. A hét második felében előbb a pénzzel, majd a szavakkal kell okosan bánnod. Egyiket sem csinálhatod megszokásból. Most az éberség és a kreativitás a siker titka. Hétvégére összeáll a kép, és érteni fogod…

NYILAS – heti horoszkóp

Remekül ellavírozol a konfliktusok és a rivalizálások között. Csupán szerdán, csütörtökön és pénteken kerülhetsz nehéz helyzetbe. Mindhárom napra jut olyan fényszög, ami megizzaszt. Egyszerűen nem érted, hogy miért jó valakinek a ködösítés. Sosem fogod megérteni, mivel te az őszinteség híve vagy. Bölcsen tennéd, ha nem akarnál most tiszta vizet önteni a pohárba. Később jobb esélyeid lesznek. Február utolsó hétvégéje jó híreket tartogat neked. Elsősorban a pénzeddel, bevételeiddel kapcsolatosan.

BAK – heti horoszkóp

El kell fogadnod, hogy a hét első felében nem te irányítasz. Hiába vagy felkészült, szorgalmas, céltudatos, most nem neked kedveznek az égi folyamatok. Sőt úgy érezheted, hogy kimondottan kiszúrás, ami zajlik. Holott nem erről van szó. Csupán kicsit várnod kell, hogy eljöjjön a te időd. És nem kell sokat várnod: vasárnap együtt fog állni a Bakban a Hold, a Vénusz és a Mars. Ezzel megismétlődik a múlt heti nagyszerű lehetőség. Mivel a női rajongás a férfi ambícióval egyesülve sikereket garantál neked…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nem leszel kirobbanóan jó passzban a hét elején. Irritáló emberekkel és feladatokkal kell megküzdened. Reménytelennek érzed azt, hogy valaha megtaláld a közös hangot velük. Hidd el, ez csak átmeneti! Ne add fel teljesen! A hét közepén nem kellene pénzügyi döntést hoznod. Csapdát és/vagy felesleges kiadást mutatnak a bolygók. Megoldás lehet, ha semmit nem veszel. Felejtsd otthon a bankkártyádat és a pénztárcádat! A hétvégi bolygófelvonulás arra int, hogy itt az ideje lustálkodni, pihenni, feltöltődni.

HALAK – heti horoszkóp

Amilyen jól indul a heted, olyan rosszul fog érinteni egy viszály a hét közepén. Valaki meggyanúsít. Lehet, hogy nincs minden információ birtokában. Szóval ne támadj vissza meggondolatlanul! Inkább kérdezgesd, és ki fog derülni, hogy miből maradt ki. A hét második fele és a hétvége kellemes csalódásról fog szólni. Egy olyan ember barátságát tudhatod magadénak, akit tisztelsz. Pont emiatt még nagyobb ajándék az ő barátsága. Ennek adj hangot! Mindenkinek jól esik, ha fontos lehet a másik számára…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top