nlc.hu
Horoszkóp

Nem lesz még egy ilyen 2-es nap az életedben

Várd ki ébren a 22 óra 22 percet, csodás hatása lesz!

Az idei év számjegyei sokkal jobb évet ígérnek, mint az embert próbáló előző évek voltak mindannyiunknak. Használd ki a rezgéseit, maradj tovább ébren, hogy minden kettes tudatosan meglegyen.

Várhatóan a közösségi médiát is elöntik a kettes számok a a mai nap során: 2022.02.22. 22:22 formájában. De mi a különleges ebben a sok kettes számban, és hogyan fordíthatod hasznodra? Most megtudhatod!

kétezerhuszonkettő

Csupa kettes szám érkezik ma! / Fotó: Unsplash

Üzenet a számokban

Lehet, hogy már hallottál róla, és az is lehet, hogy te magad is figyeled a körülötted felbukkanó számokat. Mert amikor egy bizonyos szám, vagy számsor rendszeresen felbukkan az életedben, nem a véletlen műve – a számok üzenetet hordoznak. A számmisztika, avagy a numerológia szerint a kettes szám a gyümölcs learatásának, a teremtés befejezésének száma.
Talán az elmúlt évek neked is igazán nehezen teltek, de minden, amibe belekezdtél és aminek megágyaztál ebben az időszakban, az most fog értelmet nyerni, beérni.

Minden jó, ha a vége jó

A 2022-es évszám számjegyeinek összege a hatos, ami igencsak pozitív csengésű a numerológiában. Mindenki, aki bátor volt, vállalkozó szellemű, és mert változtatni a saját élete bármely területén, a hatos évében jutalomban részesül. Lezárásra kerülnek az eddig nem haladó ügyek, befejezésre kerül minden, ami jó véget kíván, és aminek külön kell tovább haladnia, azok az energiák is külön folytatják az útjukat.
De azoknak sem kell csüggedni, akikkel kegyetlenül bánt a sors, és megakadályozta őket, hogy előre lépjenek: rájuk sem sújt le az univerzum haragja, de egy kicsivel többet kell dolgozniuk, hogy egyről a kettőre jussanak – szó, vagyis szám szerint.

Mi tegyél a 2-es napon?

A mai napon, 2022. 02. 22-én próbálj ébren maradni és éber maradni, egészen 22 óra 22 percig. Valamikor a nap folyamán gondold át az életed, akár jegyzetelhetsz is, vagy megfogalmazhatod előre a mondandódat: mi az, amit be akarsz fejezni, aminek a végére akarsz járni? Mit szeretnél létrehozni most az univerzum erejével?
Majd ebben a percben kezdj el meditálni, mondd el magadban a kívánságaidat, mert ezek teremtő gondolatként most minden másnál fogékonyabban szökkennek szárba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top