nlc.hu
Horoszkóp

A Halak szeszélyessége tönkreteheti a kapcsolatot

5 hiba, amit a Halak elkövet a párkapcsolat során

Ha egy Halak jegyűvel randizol, készülj fel a romantika legmagasabb szintjére! Ami nagyon jól hangzik, de hajlamos teljesen megfeledkezni térről és időről.

Amikor egy Halakkal megvan köztetek a kémia, számíts rá, hogy új világok nyílnak a romantika, érzelmek és érzékiség terén. Ugyanakkor ennek a hatalmas, izzó, rózsaszín ködnek is vannak hátrányai – amik megmutatkoznak a Halak jellegzetes párkapcsolati hibáiban is. Kíváncsi vagy rájuk, vagy inkább fejest ugrasz az élménybe?

sértődött nő és párja

Fotó: Unsplash

1. Küzdeni fog a határokkal

Imádni való, ahogy gondoskodik, mindenhol ott van, és mindig veled akar lenni. De lássuk be, ez egy kapcsolat esetén sem egészséges hosszú távon. Mindenkinél máshol húzódik a határ, de meg kell találni: a Halaknak is meg kell tanulnia tiszteletben tartani a saját teredet, az igényedet az egyedüllétre.

2. Nem akar szembesülni a valósággal

Kiváló fantáziája és kreativitása hatalmas előny, az életben és a szerelmetekben is. De amikor féltékennyé válik, és olyan dolgokról képzeleg, amik nincsenek, nagyon nehéz meggyőzni róla, hogy az ő valósága csupán képzelet.

3. Szeszélyessége dühítő lehet

Egy darabig még szórakoztató lehet, ahogy a Halak a világot kezeli: szabadon értelmezve, idő, tér figyelembevétele nélkül. Aztán amikor a spontaneitása odáig fajul, hogy nem megy el a megbeszélt helyre, vagy órákat késik, mondjuk egy utazásról, és súlyos pénzeket buktok… akkor meg kell próbálni rávilágítani: muszáj alkalmazkodnia.

4. Túlérzékeny és sértődős

Csodálatos, ahogy a világ sorsát a szívén viseli, és az empátiája is rendkívüli. De a párkapcsolatban ez túlérzékenységként jelenik meg, és amikor problémázik, nem fogalmaz meg építő kritikát. Nem tudsz mit kezdeni azzal, ha nem mondja el, mi a gond és mit vár tőled, vagy a közös élettől.

5. Menekül a problémák elől

Ha nem tudod a számára megfelelő módon szembesíteni a gondjaitokkal (igen, még a sajátjaival is!), esélyetek sincsen megoldani azokat. Ő ugyanis inkább elvonul, és sajnálja magát, de nem hajlandó szembenézni a valódi okokkal. Könnyen eljön számára a pont, amikor kilép a kapcsolatból, ahelyett, hogy rendbe hozza azt.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top