nlc.hu
Horoszkóp

A Bika nő bárkit lesöpör, ha megkérdőjelezik

Ezek a csillagjegyek soha nem engedik, hogy a férfiak irányítsanak

Ha szeretnél róluk példát venni, eláruljuk, melyik négy csillagjegy közül kerülnek ki a legerősebb nők.

Mindig akad körülöttünk olyan független és erős nő, akire példaképként lehet tekinteni. Persze az élet egyre több területén fogadják el a nőket, ahol eddig férfiuralom volt, mégis nap mint nap meg kell küzdeniük a nőknek az elismerésért.
Ők négyen nem szívtelen karrieristák, vagy szélsőséges feministák: egyszerűen kiállnak magukért, nem érdekli őket, ha becsmérlik őket: érnek-e annyit, mint a férfiak? Mindemellett azért is hajtanak, hogy minden nő kiteljesedhessen a magánéletben és a hivatása során.
Vegyél példát róluk, te is vedd át az irányítást!

erős bokszoló nő

Fotó: Unsplash

1. Kos: nem hagy senkit maga mögött

Bármi történhet körülötte, ő addig igyekszik, amíg mindenki talpra áll a segítségével. Született vezető, aki a legnagyobb természetességgel oldja meg a problémákat. Harcos, túlélő, közben támogató barát, társ. Ha egy férfi mégis meg akarja semmisíteni az önbizalmát, kemény harcra számíthat tőle.

2. Bika: érzékeny, de nem tántorít

A legtöbben nem tartják őt keménynek, mert a gyengéd külső mögött húzódik a valódi személyisége. Mindig kezében tartja a dolgokat, szeret és tud irányítani, és soha nem enged a céljaiból. Érkezzen bármilyen csábító férfi az életébe, a szerelem sem lágyítja meg őt annyira, hogy ne legyen résen: a pasinak kell elég erősnek lennie hozzá!

3. Nyilas: a szabadsága nem lehet tét

Gondolkodás nélkül szabadul meg azoktól a férfiaktól, akik nem tisztelik a függetlenségét, vagy keresztbe tesznek a céljainak. Senki nem lódíthatja azt, hogy ő lesz élete párja, ha közben megkérdőjelezi a döntései helyességét, vagy manipulálni próbálja őt. Kiváló szimata van, és nem hagyja magát megvezetni: egyből szembesíti a másikat a valósággal, majd távozik.

4. Bak: bármire képes egyedül

Hatalmas önuralma segíti őt minden nehézség során, és pillanatok alatt észleli, ha valaki nem tiszteli, vagy csak a véleményét akarja ráerőltetni. Szereti irányítani a dolgokat, vezetőként létezni. Az dühíti fel a legjobban, ha minden eredménye ellenére, irigységből akarják félresöpörni, ekkor még inkább szárnyra kap. Megmutatja az erejét, és a kétkedőknek leesik az álla.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top