nlc.hu
Horoszkóp

Csókold az Ikreket a hangulatához illően

Ne engedd, hogy levegő csillagjegyű párod leszokjon a csókról!

Gondolnád, hogy a csókolózásról le lehet szokni? Pedig sajnos, minél hosszabb ideje tart egy kapcsolat, annál kevesebbet csókolóznak a párok. Gyerünk gyakorolni!

A csókolózás nagyon fontos része a párkapcsolatnak. A legbensőségesebb intimitás kapuja, és az ismerkedésnél akár el is dőlhet a csók alapján, hogy működik-e a kémia: a két ember valóban letapogatja a másikat a nyál alapján! Sőt, a többet csókolózó párok egészségi állapota is jobb.
Viszont a testiség, a csók, ugyanolyan gondozást igényel, mint minden más a kapcsolat során. Ha elkezd kimaradozni, akár el is tűnhet az érintkezés sorából, ami elhidegüléshez, szétváláshoz is vezethet. Csókolózz sokat, a szerelmetek és saját magatok egészségéért!

csókolózó pár

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Néha azzal lep meg, hogy szinte új emberként csókol. De nem csak a két arcát váltogatja az érzékiségben is: a hangulata is erősen befolyásolja, épp hogyan közelít hozzád. Olykor finom, gyengéd és érzéki, máskor mohó és követelőző. Ne húzd fel magad, keresd a mintázatot: gondolj bele, egy csók elég lesz, és már tudod is, hogyan érzi magát a kedvesed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szeretné mindig határozottnak és erősnek mutatni magát, de közben végtelenül romantikus. Szinte filmszerűek a csókjai, imád esőben, különleges helyeken érzéki, lassú és hosszú csókokkal kényeztetni. Nála ne keress agresszív szenvedélyt, a tűz e nélkül is ott lobog az ajkaitok találkozásában. Lepd meg te: izgalmas illatú ajakírral, vagy kedvenc csokoládéjával a szádban várd, a lassú csókok a szívéig hatolnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Gyakran mutatkozik visszafogottnak, és kissé ridegnek, miközben nagyon fontos számára a fizikai érintés. Csókolózás közben feloldódik, és a gyengéd ajkak forró csókban gabalyodnak össze, miközben szenvedélyesen átölel. Sajnos, ha valami gondja van, hajlamos felhagyni az érintésekkel, így a csókkal is. Ne hagyd, hogy leszokjatok róla, gondoskodj, és vess be pár trükköt, hogy újból és újból akarja az ajkaidat!

(via Elite Daily)

Ez is érdekelhet csókolózó szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top