nlc.hu
Horoszkóp

Hallgass a Halak megérzéseire

7 ok, amiért a Halak lesz a legjobb barátod

Néha valóban nehéz vele, de mindig megvigasztal, és a legnehezebb helyzetekben is melletted áll. Nem tudod nélküle elképzelni az életedet: igen, ez a Halak barátsága!

Soha nem kerestél még magyarázatot arra, hogy miért ő a legjobb barátod. De amikor felidegesít, vagy éppen olyan hangulatban van, hogy attól a falra mászol, mindig tudod emlékeztetni magad: rengeteg jót hoz az életedbe.

vidám barátnők

Fotó: Unsplash

1. Mindig figyel rád

Amikor valami fontosat, rosszat, vagy jót akarsz vele megosztani, soha nem fogja „még egy kicsit” nyomkodni a telefonját, vagy unottan piszkálni a körmét. Figyelmesen végighallgat, elmondja a véleményét, de soha nem erőszakolja rád a gondolatait.

2. Ő a legkreatívabb

Nem számít, hogy épp nincs túl sok pénzetek, vagy életed legrosszabb napja van: találékonyságával és fantáziájával a semmiből is a legszuperebb mókát teremti meg. Mindig lesz egy jó ötlete, amivel megmenti a helyzetet.

3. A világ végére is elmegy érted

Nincs még egy ilyen barát, aki ennyire segítőkész. Nincs az a távolság, vagy szorult helyzet, ami miatt ne ugrana az éjszaka kellős közepén, hogy segítsen neked, vagy akár a családtagjaidnak – ő a te családod is.

4. Hűséges barát

Minden barátságban lehetnek szünetek. Amikor az élet elsodor: fizikailag távol, vagy épp olyan életszakaszba, ahol nem egymásnak lesztek a legfontosabbak. Bármi is történjen, ugyanott folytatjátok, ahol abbahagytátok, ugyanolyan szeretettel.

5. Nem sajátít ki

Mivel neki is szüksége van egyedüllétre, mindig tisztelni fogja a te határaidat is. Nem nyaggat amiatt, hogy túl kevés figyelmet fordítasz rá, és nem lesz féltékeny a többi ismerősödre sem.

6. Empatikus és kiváló megfigyelő

Mindig tudni fogja, milyen állapotban vagy. Nem kellenek neki szavak, hogy tudja, mire van szükséged. Ha pedig mesélsz neki, senki más nem lesz ilyen megértő veled. Nincs az a fájdalom, ami ne lenne könnyebb a Halak vigasztaló lénye mellett.

7. A csodás hatodik érzék

Igen, a legkülönlegesebb tulajdonsága, amit barátként sokszor megköszönsz neki. A megérzései mindig bejönnek: ha kibontakozó kapcsolat során figyelmeztet, vagy egy új munka miatt, rájössz, hallgatnod kell rá. Nem jóstehetség, csupán letapogatja a rezgéseidet, és tudni fogja, mi jó, és mi rossz neked, és nem rejti véka alá: ilyen egy igazi barát!

(via youngisthan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top