nlc.hu
Horoszkóp

Bolondítsd magadba a Szűz pasit

5 tipp, amitől a Szűz férfi imádni fog

Ha Szűzzel randizol, nagyon nehéz megállapítani, mit is gondol, érez irántad valójában. Ha ezt az öt tanácsot követed, biztos nem marad érzéketlen.

Óvatos félmosoly, talán néhány elejtett mondat – miért ilyen hűvös a Szűz férfi a párkapcsolat kezdetén? Sőt, csak remélheted, hogy szerelem szövődik, mert nem nagyon mutatja ki az érzelmeit. A Szűz férfi gyakorlatias és néha egészen keményfejűen ragaszkodik a dolgaihoz. Azaz simán lehet, hogy őrülten szerelmes beléd, de valamilyen kényszer, vagy rendszer alapján dönt – mint mindig az életében – és úgy véli, még várnia kell vele… Talán azt hiszed, te nem tehetsz semmit, de hidd el, ez az 5 dolog segít abban, hogy kimutassa, mennyire szeret és hiányzol neki.

férfi virágot ad a nőnek

Fotó: Unsplash

1. Megbízhatónak lenni szexi

A Szűz imádja a pontos, kiszámítható dolgokat. Nem fog hatalmas meglepetéseket okozni, de nem is játszmázik veled. Ha a társa vagy, tiszteletben tart, és bízik benned, és ezt várja el tőled is. Amikor pontosan érkezel, vagy látja körülötted a jól szervezettséget, ha eleinte nem is mondja, vonzónak fogja találni.

2. Mutasd meg magad

Bár érzelmileg visszafogott, nagyon jól kommunikál. Viszont vizuális típus, így ha üzensz neki, mindenképp küldj mellé képeket is. Bátran küldj magadról ízléses, de kacér fotókat, vagy csempéssz a holmija közé egyet. Nem leszel mellette, amikor meglátja, de elképzelheted, ahogy a vágytól és érzelmektől elakad a szava.

3. Praktikusan romantikus

Akármilyen gyakorlatias személy képe rajzolódik ki a Szűz kapcsán, időnként elő fog jönni a romantikus énje is. Erre te is hatással lehetsz: szereti a nosztalgiát, és örömmel gondol azokra a pillanatokra, amiket együtt töltöttetek. Idézd fel akár fotókkal, vagy szóban az előző találkozók emlékeit, nagyon hízelgő lesz számára, hogy nyomot hagyott benned.

4. Élvezd mellette a saját időt

Neki is megvannak a megszokott dolgai a barátaival, és ha lángolni kezd a szerelem, akkor sem szeretné feladni ezeket. Ez neked is egy kiváló lehetőség, hogy ne fásulj bele a kapcsolatba, legyen meg a saját időd, amikor feltöltődsz. Ez élményekkel, energiával gazdagít titeket, és mindketten arra eszméltek, hogy mennyire hiányzik a másik. Élvezd az életet egyedül is, vele még jobban fogod.

5. Legyél a múzsája

A fejlődés számára fontos dolog. A tanulás, vagy a személyiségének fejlesztése számodra is példás lehet, de akár közös hobbivá válhat. Ha nincs ebben közös pont, ösztönözd, motiváld őt. Bátran vitatkozz vele, ossz meg gondolatokat életről, világról. Izgatottan fogja várni az eszmecseréket, vagy sürgősen hív, hogy megbeszéljen veled valamit: az ő nyelvén ez annyit jelent, hogy iszonyatosan hiányzol neki.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top