nlc.hu
Horoszkóp

Szabálykövető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek maradéktalanul betartják a szabályokat

A szabály az szabály, mindig, minden körülmények között – vallja a most következő négy csillagjegy.

Bika

A Bikák kifejezetten utálják a meglepetéseket, számukra a megbízhatóság és az állandóság nyújt megnyugvást. Szeretik tartani magukat a rutinhoz és a szabott keretekhez, és ki nem állhatják, ha bármi is megzavarja a dolgok szokásos rendjét. Rendkívül állhatatosak, még akkor is inkább maradnak egy biztos, vagy legalábbis annak tűnő munkahelyen, párkapcsolatban vagy barátságban, ha igazából már nem érzik jól magukat benne. 

Rák

A Rák szülöttei mindenekfelett hisznek a tisztességben és az igazságosságban és úgy vélik, ezek akkor jutnak leginkább érvényre, ha mindenki betartja a szabályokat. Éppen ezért nem csupán ők maguk szabálykövetők, de másokat is igyekeznek ugyanerre ösztönözni. Számukra a szabályok nem korlátokat, hanem sokkal inkább támpontokat, segítséget jelentenek a boldoguláshoz.

Szabálykövető viselkedés

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakokban gyakorlatilag fel sem merül a szabályok megszegésének lehetősége. Számukra alap ugyanis, hogy a szabályok arra valók, hogy betartsuk őket. Követik a mások által meghozott szabályokat, ha viszont olyan helyzettel találják szembe magukat, melyekre valamilyen oknál fogva nem vonatkoznak szabályok, akkor maguk alkotják meg azokat, a rájuk jellemző megfontoltsággal és következetességgel, majd onnantól kezdve kizárólag ezek mentén cselekszenek. 

Oroszlán

Az Oroszlánok számára rendkívül fontos, mit gondolnak róluk mások, épp ezért arra törekednek, hogy a jó hírnevük makulátlan maradjon. Fegyelmezetten követik a szabályokat annak érdekében, hogy senki se találhasson rajtuk fogást és semmiképp ne kerülhessenek kínos vagy kompromittáló szituációba, amikor esetleg magyarázkodniuk kell a tetteik miatt. Mindemellett ráadásul elégedettséggel tölti el őket az, ha úgy tudnak kiemelkedni az átlagból, hogy ahhoz nem kell áthágniuk semmilyen szabályt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top