nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tudni fogják, ha elhallgatsz valamit

Soha ne rejtegess titkokat a Halak előtt!

Ha valaha volt már olyan érzésed, hogy olvasnak a gondolataidban, most azt képzeld el, amikor valaki állandóan ráérez, hogy valamiben sántikálsz… Ők négyen képesek rá!

Egyes csillagjegyeket az orruknál fogva lehet vezetni, mert annyira hisznek az emberi jóságban. De vannak páran, akik szinte olvasnak a hozzájuk közel állókban: velük nem olyan egyszerű az élet! Az őszinteség sokszor nem az erősségünk, és akkor is rosszul sülhet el a dolog, ha csupán valami ártatlan dolgot rejtegetsz, mondjuk egy meglepetéspartit. Mi a titka ezeknek a csillagjegyeknek?

sugdolózó nők

Fotó: Unsplash

Halak: a megérzései tévedhetetlenek

Fogalma sincsen, honnan tudja, amit tud, de mindig bízik a megérzéseiben. Jól is teszi, mert amint szembesíti vele a másikat, az elhűlve vallja be: igaza van! Remek szimata van ahhoz, ha valami nincs rendjén. Ne hagyd figyelmen kívül a tanácsait, nem szokott tévedni.

Szűz: tökéletes megfigyelő

Minden apró részletet elraktároz, és amint a kirakós megfelelő darabjai összeállnak, már megszületett az ítélet: itt valami bűzlik! Persze ilyenkor mint egy nyomozó, szépen, felépítve áll elő az elméletével, amiről kiderül, közel sem elmélet volt. 

Rák: az ösztönei vezetik nyomra

Ha ő azt mondja, ezt az utat válaszd, hallgass rá! Ugyanígy van az emberekkel, hazugságokkal is. Ő nem mindig tudja pontosan, hogy mi a gond, de végül mindig beigazolódik: amilyen jó vele lenni empátiája, kedvessége miatt, ugyanígy megérzi a negatív energiákat is.

Mérleg: letapogatja az embereket

Kiválóan figyel mindenkire, sokak bizalmasa, folyton nyitott füllel és szemmel jár-kel. Remekül ráérez, ha valaki rosszban sántikál, és addig érdeklődik a környezetében, amíg ki nem derül, mi lehet az. Egyesek pletykásnak tartják, pedig csak információt szerez – és sokszor milyen jól teszi!

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top