nlc.hu
Horoszkóp

Ez a küldetés vár a Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyekre

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig tudni kell, hogyan lehetnek hasznosak

Két dolog fontos számukra: hogy mindig biztonságot tudjanak teremteni a szeretteiknek, és hogy ők is hasznosak legyenek. Idén ez a küldetés vár rájuk.

Ha valakinek, akkor a föld elemű csillagjegyeknek mindig tudnia kell, mi lesz a következő lépés. Szeretik, ha rendben van az életük, és akkor érzik magukat jó, ha a szeretteiket is biztonságban tudják. Ha te is közéjük tartozol, akkor a küldetésedet olvasva már vagy bólogatsz, hogy igen, neked ez nem újdonság… vagy örülsz, hogy megtudhatod: merre vedd az irányt!

nő és férfi kirándul

Fotó: Unsplash

Bika: időben abbahagyni

Az idei évben még nem találtad meg a helyed, minden furcsa számodra. Érzed, hogy változásban vannak a dolgok, de nem tudod meghatározni, pontosan mit kéne tenned, hogy kitisztuljon a kép. Ez az érzés mindig zavart, most sincsen másképp.
A küldetésed: tanuld meg befejezni, abbahagyni, hátrahagyni az életed azon dolgait, amik nem szolgálnak már. Ez lehet a munkahelyi megszokás, feladatok a családban, az otthonodban. Nézd végig, és alkosd újra rendszert azokkal, akik érintettek.

Szűz: az elköteleződés magasabb foka

Az emberi kapcsolataid meghatározóak voltak az életedben, igyekeztél mindenkinek megfelelő, szerető barátja, munkatársa, párja lenni. De mindig a te kezedben volt az irányítás! Ugyanis nem bírsz hátradőlni, ellazulni, és hinni abban, hogy ők ugyanúgy tudnak rólad gondoskodni, ahogy te róluk.
A küldetésed: merj bízni másokban úgy, ahogy önmagadban! Persze nem mindenkiben, de adott feladatok, adott személyes esetén mindenképpen. Lehet, hogy a párkapcsolatban lépsz előre, lehet, hogy a karrier területén változik az életed, de komoly fejlődést csak a bizalom kiépülése hoz.

Bak: saját időt találni

Év eleje óta pörögsz, remek ötleteid vannak, teljesen új hobbikat fedeztél fel, a szeretteid is érzik, hogy nagyon jó energiák vesznek körül. De egy dologra most sem figyelsz: a pihenésre, a lecsendesedésre. Nem kell sok belőle, de néha szükséged van rá, az aktív pihenés, és a rengeteg munka mellett.
A küldetésed: megtalálni az élvezetet és az előnyt az ellazulásban, és azokban az emberekben, akik nálad jóval lassabban élnek. Időnként olyan saját időt teremteni, amikor megtanulsz úgy létezni, hogy nem jelent kínt a pihentető semmittevés.

(via Awareness Act

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top