nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. március 23–29. – Vasárnap indul a nyári időszámítás

Évek óta arról szólnak a hírek, hogy megszűnik az óraátállítás. De ez még odébb van. Vasárnap hajnalban 2-ről 3-ra kell tekerni az órákat. Ezzel kezdetét veszi a nyári időszámítás.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 23.: A Nyilas fogyó Hold segít edzéssel, testmozgással, az anyagcseréd felgyorsításával fogyni. Most fokozza a hatékonyságot, ha hiszel benne. Olvass utána, és keress olyan módszert, ami mögött olyan elv van, ami tetszik neked. Akár sikertörténeteket is olvashatsz hozzá.

CSÜTÖRTÖK – március 24.: Csak éjjel vált jegyet a Hold. Ezért a mai napra is érvényes mindaz, ami tegnapra vonatkozott: olyan fogyókúrás módszer elkezdése, ami tetszik neked. Persze mozgás nélkül nem fogsz szépen fogyni. Ha feszes testet akarsz, muszáj mozgással összekötnöd. Ezeket elméletben már rég tudod, de most gyakorlattá teheted.

PÉNTEK – március 25.: Ma már a Bakban jár a Hold. Fogászati tilalom van érvényben. A fogyó Hold hatékonnyá és aktuálissá teszi a böjtöt, a tavaszi nagytakarítást és a lomtalanítást. Persze nem kell mindezt egy nap alatt megcsinálnod. Ma a Bak Hold arra jó, hogy összeírd, hogy mikor mit fogsz elintézni. Amint ez megvan, megnyugszol, és hatékonyabbá válsz.

SZOMBAT – március 26.: A mai nap a tegnapi hasonmása: a Bak Hold fogászati tilalomra hívja fel a figyelmedet. Miközben a fogyó Hold hatékonnyá és aktuálissá teszi a böjtöt. Szépségápolások közül érdemes mára időzítened a szőrtelenítést és a körömápolást. A kertben ma gyomlálhatsz.

VASÁRNAP – március 27.: Ma hajnalban kell az órát 2-ről 3-ra tekerned. Szerencsére a telefonok és egyéb műszaki eszközök megteszik helyetted, de az analóg órákat neked kell átállítanod. A nyári időszámítás kezdete és a Vízöntőbe lépő Hold frissítően és lelkesítően hat rád (is).

Óra

Vasárnap indul a nyári időszámítás (Fotó: Unsplash)

HÉTFŐ – március 28.: Még mindig a Vízöntőben jár a Hold, ami szerint tanácsos mára időzítened egy hosszabb szellőztetést. Ugyanis a Vízöntő jel levegős. De nemcsak a lakást, hanem a fejedet is ki kéne szellőztetned. Szóval menj sétálni! A konyhában sikerrel sürgölődhetsz: süss valami újat, próbálj ki új fűszerezést, szokatlan eljárást!

KEDD – március 29.: Kora reggel a Halakba lépő Hold szentimentálisabb hangulatot és érzékenységet hoz neked. Akár könnyekig meghatódhatsz, vagy könnyen elsírhatod magad. Víz jegyben a Hold aktuálissá teszi a mosást, felmosást stb. Mivel még fogy a Hold, látványossá teszi a mosást és a takarítás is.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 23-29.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 23–29.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top