nlc.hu
Horoszkóp

Gondoskodó és szenvedélyes szerető a Kos

4 ok, amiért a Kos nő a legjobb szerető

A Kos nő nem csupán bátor és nyitott, de szenvedélyes és őszinte is. Kimondja, amit gondol, pontosan tudja, hogy mit szeretne: többek közt ezek teszik őt elképesztően vonzóvá.

Nem minden pasi bírja ésszel vagy fizikailag követni a Kos csillagjegyű nő (március 21. – április 19.) tempóját. Elképesztő energiával veti bele magát egy új párkapcsolatba, és nem csupán a szexben akar sokat kapni a partneréből, hanem az élet minden területén. Míg egyes csillagjegyek ettől lázba jönnek, és jó hatással van rájuk a magával ragadó Kos-személyiség, mások összetöpörödnek az árnyékában. Hogy mi a titka? Négy okot is fel tudunk sorolni!

nő piros ruhában

Fotó: Unsplash

1. Teljes mértékben a szerelmére összpontosít

Amikor a Kos nő vonzódik valakihez, vagy már szerelmes, számára nem fog senki más létezni a világon. Hűséges, hiszen csak arra van szüksége, akit maga mellett akar tudni, attól az egy embertől szeretné megkapni a boldogságot, és ő maga is csak őrá zúdítja az összes szenvedélyt, érzelmet.

2. Szenvedéllyel és vággyal teli az élete

Mindent megragad és élvez, amihez csak vonzódik. Így éli az életét, és ez csak megsokszorozódik, ha a társáról van szó. Ő nem fecséreli az idejét pótlékokra, félmegoldásokra. A szerelme nem fog unatkozni mellette, a szexuális életük pedig maga lesz a mennyország, változatos, szenvedélyes, mindent elsöprő szeretkezésekkel.

3. Magával ragadó az önbizalma

Aki bírja tartani vele a tempót, az nem csupán egy társsal lesz gazdagabb, de egy ösztönző, támogató partnerrel is. A tűz elemű csillagjegyeknek általában véve nincsenek önértékelési problémái. De a Kos nő nem elég, hogy tisztában van az értékeivel és céljaival, a partnerét is képes magabiztos, határozott emberré varázsolnia úgy, hogy hisz benne.

4. Meglepően odaadó

Akik távolról szemlélik a magas hőfokon égő, kissé távolságtartó Kost, nem is sejtik, hogy mennyire gondoskodó és önfeláldozó tud lenni. Sokan azt hiszik, fent hordja az orrát, pedig csak elfoglalt, folyton a hemzsegő gondolataiba merül, és következő lépésen jár a feje. Pedig amint szüksége van rá a szeretteinek, munkatársainak, azonnal átvált gondoskodó módra, természetesen az első helyre a szerelme kerül.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top