nlc.hu
Horoszkóp

Randi a Nyilas csillagjeggyel

Ide menj randizni a Nyilassal, ha felejthetetlen randit szeretnél!

Ha egy Nyilassal randizol, egy biztos: a randitok nem lesz unalmas! Rengeteg nevetésre, feszengésmentes időtöltésre, és kalandos randira számíthatsz. Ha rajtad van a sor a programszervezésben, segítünk, hogy felejthetetlenné tudd tenni!

Ha egy Nyilassal randizol, tudnod kell, hogy nem csak kalandvágyó, de odavan a romantikáért is. Ha meg akarsz hódítani egy Nyilast, elmondjuk, hova menjetek randizni!

Pár a kalandparkban

Egy Nyilassal biztosan nem fogsz unatkozni!
(Fotó: Getty Images)

Kalandpark

A Nyilas imádja az izgalmakat, bármit, ami kicsit is megemeli az adrenalinszintjét. Éppen ezért nem könnyű elbűvölni, mert az ingerküszöbét magasra emelte az évek alatt.

Alaptézis egy Nyilassal való randi szervezésénél, hogy mindenképpen valami kalandos helyszínt válassz, de nyugi, nem vagy olyan nehéz helyzetben, mint azt elsőre gondolod! Egy vidámpark vagy egy kalandpark is tökéletes a randitok helyszínének! Garantált, hogy fülig fog érni a Nyilas szája, ha megtudja, hogy hova mentek.

Menjetek színházba

Tény, elsőre nem hangzik túl kalandosan, de ne feledd: a Nyilas a romantikát és a művészeteket is szereti, és ehhez a színház tökéletes terep. Mivel a Nyilast minden is érdekli, színházba is szeret járni, minden alkalmat megragad, hogy bővítse a tudástárát.

Tudd meg, milyen darabokat szeret, nézd ki a legújabb előadást, és lepd meg két jeggyel. Biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet szerzel majd a partnerednek egy kis kulturális kikapcsolódással.

Vidd el szabadulószobába

A Nyilas merész jellem, és egyszerűen lételeme, hogy valami újat csináljon, új helyeket fedezzen fel. Könnyedén felébresztheted a Nyilas kalandvágyó énjét, ha ellátogattok egy szabadulószobába.

A Nyilas imád agyalni, gondolkodni, és egy szabadulószoba kihozza belőle a legjobbat, de te is készülj fel: a Nyilas önbizalmával és vakmerőségével tartanod kell a tempót!

Menjetek vezetett városi sétára

Egy vezetett városi sétával is lenyűgözheted a Nyilast. Mivel az agya úgy szívja magába az infókat, mint egy szivacs, tetszik neki minden olyan tevékenység, aminek során minél többet tudhat meg az építészeti különlegességekről, és az épületekhez kapcsolódó különleges történeteket is nagy odaadással hallgatja.

Ha egy ilyen programot szervezel a párodnak, biztos, hogy mindkettőtöknek felejthetetlen élményt szerzel, a Nyilas pedig nagyon hálás lesz, mert tudni fogja, hogy igazán a kedvében szeretnél járni.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top