Ezek a csillagjegyek felelőtlenül költekeznek

M. N. | 2022. Április 05.
Anyagiak terén nemcsak addig nyújtóznak, míg a takarójuk ér, hanem gyakran sokkal tovább is.

Kos

A Kosok mindenben impulzívak, így a költekezésben is. Ha akarnak valamit, akkor megszerzik maguknak és kész. Nem gondolják át alaposabban, mire és mennyit költenek, ugyanis ha túl sokáig gondolkodnak a vásárláson, az elveszti vonzerejét. Éppen ezért, ha megtetszik nekik valami, akkor azt akár az anyagi lehetőségeik határait feszegetve is a lehető legrövidebb időn belül a magukénak akarják tudni. 

Oroszlán 

Az Oroszlánok szeretik a fényűző életet és alaptulajdonságuk a nagyvonalúság. Úgy vélik, a pénz nem arra való, hogy gyűjtögessék, hanem hogy költsék. Imádnak vásárolni, méghozzá leginkább ajándékként, kényeztetésként felfogható termékeket és szolgáltatásokat. Nem tagadják meg maguktól a szép és drága holmikat, élvezeteket, de másoknak is szeretnek örömet szerezni különféle, akár kifejezetten nagy értékű meglepetésekkel és ehhez nem várják ki az ünnepi alkalmakat, például a karácsonyt vagy a születésnapokat, hanem hétköznapokon is simán megteszik. 

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrekre az élet minden területén, így az anyagiakban is a könnyedség a jellemző. A pénz szinte kifolyik a kezeik közül. Fokozottan hajlamosak a vásárlásmániára is, különösen olyan időszakokban, amikor lelkileg nincsenek jó állapotban. A költekezéseiket ráadásul képtelenek tudatosan számon tartani, így ők azok, akik sokszor csak a pénztárnál döbbennek rá, hogy nem áll rendelkezésükre a számla rendezéséhez szükséges összeg.

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei gyakran fektetik a pénzüket bizonytalan kimenetelű dolgokba, például induló vállalkozásokba. Bár a befektetéseik olykor megtérülnek, komoly veszteségek is érik őket a merészségük miatt. Mindemellett ők azok, akik előszeretettel adományoznak akár jelentősebb összegeket is jótékonysági, illetve humanitárius célokra, egyszerűen azért, mert jó érzéssel tölti el őket.

via

Exit mobile version