nlc.hu
Horoszkóp

5 csillagjegy, akiben a Kos párra lelhet

Kihívás a határozott és szenvedélyes Kos társának lenni

Vad vágyai és határozott elképzelései vannak a Kosnak. De ki lehet a megfelelő társa, aki mellett nem érzi béklyóban magát?

Néha igencsak nehéz lehet egy olyan társ mellett az élet, aki annyira önálló, független, mint a Kos (március 21. – április 19.). Könnyen egy kiegészítőnek, másodhegedűsnek érezheti magát, aki nem érti meg az ő működését. Pedig csöppet sem érzéketlen, és tökéletesen megbecsüli azt, ha valakit más dolgok érdekelnek a világból, mint őt.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

A Bika és a Kos együtt

Két akaratos és makacs csillagjegy együtt. A Bikát zavarhatja a Kos elképesztő energiája, az időnként kirobbanó indulatai. A Kosnak pedig meg kell békélnie a Bika állhatatos, önfejű természetével. Ha ezen túlteszik magukat, csodálatos jövőjük lehet: ahol a Bika adja a biztos hátteret, a Kos pedig előretolja a közös szekeret.

Két Kos egy kapcsolatban

Elsőre lehetetlennek tűnik, hiszen túlzottan szenvedélyesek, robbanékonyak. Ez egy olyan kapcsolat lesz, amiben vagy kikészülnek egymástól, vagy sikerül a saját hasznukra fordítani a mindent elemésztő tüzet. Unatkozni biztosan nem fognak.

Az Ikrek és a Kos szerelme

Az elbűvölő és szórakoztató Ikrek lenyűgözi a Kost, akinek viszont határozottsága és ereje lesz vonzó az Ikrek számára. Mivel mindketten energikusak, pörgősek, és mindkettejük számára fontos a kommunikáció, ez a kapcsolat remekül működik. Egyetlen buktatója lehet: ha nem tudnak mélyen, őszintén kapcsolódni.

A Rák és Kos párkapcsolata

Távol áll egymástól a két személyiség: a gyengéd és visszahúzódó Rák, és a hangos, erőteljes Kos. Ám egymás közt ez a kettősség a jin és jang energiáját hordozza, a finom, lágy Rák-erő lecsendesíti a Kost, aki pedig magával viszi, motiválja kedvesét. Ha mindketten megkapják, amit szeretnének, tökéletes kapcsolat lehet.

Az Oroszlán és a Kos páros

Két dinamikus, harcias csillagjegy, mindketten domináns felek egy párkapcsolatban – mégis remekül tudnak együttműködni. Az Oroszlán imád a középpontban lenni és mindig felfokozott közegre vágyik, a Kos a magánéletben visszafogottabb. Az ő párosuk akkor lesz hosszú távú, ha mindketten meghagyják a másiknak a megfelelő teret, és nem sértődnek meg, hogy a párjuk egyedül is teljesnek érzi magát.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top