nlc.hu
Horoszkóp

A Kos párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Kos

Az egoizmus, a folyamatos versengési vágy és a türelmetlenség is megmérgezheti a Kosok párkapcsolatait.

A tűz elemű Kosokkal párkapcsolatban a szó szoros értelmében véve intenzív élmény. A jegy szülöttei mellett nem lehet unatkozni, nagyon szórakoztatóak, szenvedélyesek és odaadóak. Azonban van néhány tipikus hiba, melyeket időről időre elkövetnek…

Gyors tempó

A Kosok az élet minden terültén gyors tempót diktálnak, nincs ez másképp a szerelemben sem. Jellemző rájuk, hogy első pillantásra beleszeretnek valakibe, hamar eljutnak az ágyig és a kapcsolat további mérföldköveit is rohanvást akarják elérni, ami félreértéseket és feszültségeket szülhet, ha a partner az ennél lassabb haladás híve.

Egoizmus

A Kosok egyik legrosszabb tulajdonsága az egoizmus. A párkapcsolataikban nagyon önző módon tudnak viselkedni, az esetek többségében a saját érdekeiket helyezik előtérbe és meg sem próbálnak a partnerük igényeire koncentrálni. 

Veszekedés

Fotó: Getty Images

Játékos viták

A jegy szülöttei előszeretettel generálnak vitákat pusztán játékból, szórakozásból is. Ezeket ők maguk nem gondolják ugyan komolyan, azonban a másik fél – pláne, ha érzékenyebb természet – annál inkább magára veheti, ami felesleges konfliktusokat, sértődéseket eredményez.

Hirtelen harag

A Kosok hirtelen, akár egészen apró dolgokon is képesek felkapni a vizet, hamar felemelik a hangjukat, jellemzőek rájuk a heves dühkitörések, ilyenkor pedig semmit és senkit nem kímélnek, még azokat az embereket sem, akiket egyébként szeretnek. Lényeges, hogy ez ilyen felindulásaikat megtanulják kezelni és visszafogni.

A türelem hiánya

A türelem nem épp erős oldaluk a Kosoknak és ezen erényt a párkapcsolatokban sem igazán gyakorolják. A partnernek gyakran több időre van szüksége bizonyos dolgok megéléséhez, feldolgozásához, ők pedig folyton siettetni akarják, ami végül mindkét félből frusztrációt válthat ki.

Versengés

A Kosok született versenyzők, ezt pedig a párkapcsolatukban sem tudják félretenni. A párjukat is gyakran versenytársnak tekintik és be akarják bizonyítani, hogy jobbak nála bizonyos dolgokban, ahelyett, hogy egyenrangú félként kezelnék.  

Túlzott függetlenség

A Kosok számára a függetlenség alapvető érték és szükséglet, emiatt pedig nehezen képes megkötni azokat a kompromisszumokat, melyek egy párkapcsolat működtetéséhez feltétlenül szükségesek. Meg kell találniuk a módját annak, hogy bizonyos fokig megőrizzék az önállóságukat, azonban mindezt úgy, hogy a partner se érezze magát feleslegesnek vagy magányosnak mellettük.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top